Új divatos tapéta a hálószobában: 2018 fotó és design

2018 -ban a tapéta, mint fő falburkolat, ismét lendületet vesz. A tapéta, mint fő falburkolat, 2018 -ban ismét lendületet vesz. A modern tapéta több, mint a falburkolat. Milyen elképzelések egyszerűen nem valósulnak meg a valóságban, bizonyos vizuális effekteket hoznak létre, alakítják a szoba hangulatát, és kialakítják az idővel összhangban lévő dizájnt. A modern belső divat nagyon hűséges. Valójában egyetlen dolgot nem tud elviselni – a rossz ízlést. Minden mást, minden stílust és trendet szívesen fogadunk. Nincs olyan, hogy ha tervezési koncepcióként a high-tech stílus minden varázsát átveszi, akkor azzal vádolják, hogy régimódi. Igen, ugyanaz a hi-tech már nincs a népszerűség színpadán, de ma nem a stílusok, hanem a meggyőző stílusok ideje van. Viszonylag szólva, ha retrográd vagy, meggyőzőnek kell lenned a pozíciódban, és még a legmodernebb és legdivatosabb anyagok is segítenek bizonyítani választásod helyességét..

Milyen divatos a tapéta ragasztása a hálószobában

A ragasztás módja, amikor egy kontrasztos fal kiemelkedik, nem tegnap lett. Sőt, mindez nem más, mint előítélet, miszerint nincs helye mély sötét színnek egy kis szobában..

Még egy apró hálószoba is lenyűgöző textúrájú arany tapétát vásárolhat - de csak egy falat kell beilleszteni vele. Még egy apró hálószoba is lenyűgöző textúrájú arany tapétát vásárolhat – de csak egy falat kell beilleszteni vele.

Népszerű ragasztási módszerek 2018:

 • Tematikus. Például szereted a rózsákat, és igazi rózsakertet szeretnél kialakítani a hálószobádban. De csak egyfajta tapéta megvásárlása és minden pontos ragasztása kissé unalmas. A különösen merészek számára van egy ilyen lehetőség: két szemközti keskeny falat takarjon le tapétával egy nyomtatással, de különböző árnyalatokkal. Ez ugyanolyan típusú tapéta lesz, de a színek eltérőek – az egyik fal például szürke, rózsaszín rózsákkal, a második rózsaszín szürke rózsákkal. A másik két fal pedig felváltva beilleszthető rózsaszín vagy szürke csíkokkal. Nagyon dinamikus, eredeti, stílusos.
 • Szomszédos színek + sablon. Egy ilyen szoba kialakítása is nagyon modern. Például az egyik fal lila, a másik halvány rózsaszín. A sablont lila falra kenjük, és halvány rózsaszínű folyékony tapétával festjük rá, világos falra a sablont ennek megfelelően lila folyékony tapétával festjük.
 • Csak egy falat ragaszt. Például a hálószoba három falán dekoratív vakolat lesz, és a központi fal egy fontos színnel lesz beillesztve ebben a belső térben, ráadásul a falat nem lehet teljesen átragasztani, így egyfajta vakolatból készült keret marad.

A minimalista stílus ma aktuálisabb, mint valaha: lehetővé teszi eredeti, szuper gazdaságos dizájn vagy luxus belső tér létrehozását A minimalista stílus ma aktuálisabb, mint valaha: lehetővé teszi eredeti, szuper gazdaságos dizájn vagy luxus belső tér létrehozását

Magad is találhatsz érdekes ötleteket, néha még a munka során is születnek.

Háttérkép a hálószobában: divatirányzatok 2018 (videó)

Modern ötletek: tapéta a hálószobában 2018

2017 -ben és 2018 -ban pedig a divat kerül előtérbe, nem a szín, hanem a stílus egysége miatt. Vagyis egy bizonyos stílust kell követnie a belső térben, és ennek alapján meg kell terveznie a szoba kialakítását..

Milyen háttérképekkel kombinálják ezt vagy azt a stílust? Vannak bizonyos trendek, amelyek az idei évről a másikra fognak mozogni, és ezekre hallgatni lehet..

Divatos tapéta a hálószobához 2017-2018

Amikor kiválasztja a fali dekoráció változatát, figyeljen a divatirányzatokra és azokra a lehetőségekre, amelyek ötletei idővel bebizonyították értéküket.

A trend már több éve olyan befejező opció, amely ékezetes falat tartalmaz. A hálószoba egyik falát (általában az ágy fejénél) az általános belső térhez hasonló stílusú és színű tapéta díszíti, de gyökeresen más a nyomtatása A trend már több éve olyan befejező opció, amely ékezetes falat tartalmaz. A hálószoba egyik falát (általában az ágy fejénél) az általános belső térhez hasonló stílusú és színű tapéta díszíti, de gyökeresen más a nyomtatása

Háttérkép ötletek a hálószobához 2017-2018:

 • Természetes motívumok és színek. A természetesség, a gazdagság és a természetes szín mélysége mellett szól. A barna, fehér és zöld színséma vezeti a vezetést – az ilyen tapétákat olyan intim helyre kell ragasztani, mint egy hálószoba. A pihenés, a természetesség és a sietség légkörét teremtik meg..
 • Antik stílus. Ez a dizájn már régóta népszerű, és jövőre ezeket az ötleteket nem kevésbé használják ki. A vintage belső tér a hálószoba nemessége, az arisztokrácia, a részletekre való odafigyelés, és mindezek mellett az ilyen belső terek divatosak éppen a retro hangulat helyreállítása miatt.
 • Virágos és növényi motívumok. Ebben az értelemben a Provence tervezési koncepcióját lehet alapul venni. A virágos ötletekre jövőre kereslet lesz a várostervezés, a nagyvárosi lakosok szobáinak dinamikája ellensúlyaként. Virágmotívumok vagy virágminták alkotják a pihenésre ideális légkört..
 • Kontrasztos színek. A kontrasztos színeket használó kialakítás segít diverzifikálni a szobát, vagy kiegyensúlyozni annak egyes részeit. Az ágy feletti sötét terület az egészséges alváshoz igazodik, a világos kontrasztos színek nem teszik lehetővé, hogy a hálószoba sötét szekré váljon.

Hasonlóan érdekes lehetőség a hálószobához a kombinált tapéta.

Háttérkép kombinálva a hálószobában

Játszhat a tapétával – abban az értelemben, hogy a tapéta kialakítása önállóan modellezhető. Például kombinálja őket. Az eredmény érdekes és eredeti..

A hálószoba tapéta-zónázói továbbra is relevánsak maradnak 2016-ban. Még akkor is, ha a szobában kis felvételek vannak, nincs szüksége partíciókra és képernyőkre, az ékezeteket pontosan a tapéta, pontosabban az illetékes kombináció fogja elhelyezni A hálószoba tapéta-zónázói továbbra is relevánsak maradnak 2016-ban. Még akkor is, ha a szobában kis felvételek vannak, nincs szüksége partíciókra és képernyőkre, az ékezeteket pontosan a tapéta, pontosabban az illetékes kombináció fogja elhelyezni

A háttérképek kombinálása lehetővé teszi:

 • Összevonás. Ebben az esetben függőleges csíkokat használnak. Például az ágy felett függőleges tapétacsík lehet, amely szélessége megegyezik az ágyéval. Ennek a szalagnak a kialakításának világosabbnak kell lennie, mint a tapéta többi részének kialakítása..
 • Kombináció vízszintesen vagy szélességben. A fal kétharmadát egy -egy típusú tapéta borítja, egyharmadát pedig egy másik. De a tapétafajták közötti elválasztó csíkot nem kell elvégezni, mivel az elválasztás túl élesnek bizonyulhat.
 • “Csíkos hatás”. A ragasztott vízszintes csík felhígíthatja a tapéta fő megjelenését. Jól mutatnak a dekoráció elemeiként, és szabad falra vannak helyezve, nincs értelme folytatni a szobában.

De ezek nem mind modern ötletek a tapétázáshoz..

Divatos tapéta a hálószobában (videó)

Háttérkép a hálószobában modern stílusban

Van még néhány ötlet, amelyek eredetiséget adnak a szoba belsejének..

Háttérkép dekorációs lehetőségek:

 • A monokróm bevonat speciális betétekkel hígítható; ezek négyzet alakú, ovális vagy téglalap alakú minták. Kifejezetten a fő falborítással vannak kiválasztva. Itt működik a decoupage elv – amikor a háttérben egy bizonyos művészi kompozíciót hoz létre.
 • Domborított betéteket is készíthet, például gipszkartonból vagy rétegelt lemezből. Ezek lehetnek domborúak és fordítva, kis fülkéket alkothatnak. Ezeket a fülkéket pedig ugyanazzal a kis vázával, keretes fotóval, gyertyákkal stb. Lehet díszíteni..

Ami a színt illeti, a mély növényi, természetes színek nem mennek ki a divatból. Ha nagyon szereted a fényerőt, próbáld meg a hálószobában elhalványítani. A mélyzöld, nyugodt barna és puha kék segít tökéletesen ellazulni. Ami a színt illeti, a mély növényi, természetes színek nem mennek ki a divatból. Ha nagyon szereted a fényerőt, próbáld meg a hálószobában elhalványítani. A mélyzöld, nyugodt barna és puha kék segít tökéletesen ellazulni.

Háttérkép a hálószoba belsejében: új kollekció 2017-2018

A különböző gyártók minden évben új tapéta kollekciókat bocsátanak ki, amelyek később diktálják a divatot. Próbáljon háttérképet választani a hálószobához, amely így vagy úgy reagál a divatos belső “jelzőkre”.

Öt ötlet egy divatos hálószobához:

 • Stílusok keverése. Az eklektika történhet akár tervező felügyelete mellett, akár alaposan tanulmányozva a kérdést. A fúzió a hálószobában releváns lesz az új szezonban, és a különböző stílusú tapéta segítségével elérheti ezt a célt..
 • Környezetbarát. A természetes tapétáknak annyi előnye van, hogy nagy a kísértés megvásárolni őket. És ami a legfontosabb, teljesen biztonságosak az egészségre nézve, és lehetővé teszik, hogy természetes környezetben létezzen, amennyire csak lehetséges..
 • Tapéta. És ez a divat ismét visszatért. Ami a rajzokat illeti, két lehetőség különösen népszerű – nagy virágok és gyönyörű kilátás az éjszakai városokra, a világ híres helyeire..
 • Minimalizmus. Ha a tapéta elég fényes és dinamikus, ne vigye túlzásba a textíliák és más dekorációk kiválasztását a hálószobában..
 • Az egyszerű megoldások szépsége. Még akkor is, ha kombinálod a tapéta típusait, tedd ezt könnyedén – igénytelen formák, minták, domborművek nélkül. A hálószoba nem olyan hely, ahol érdemes ilyen kifinomultnak lenni.

A semleges belső térnek valamilyen ékezetre van szüksége. Az általános palettáról kiemelkedő dekoratív panel kiváló megoldás lehet. A semleges belső térnek valamilyen ékezetre van szüksége. Az általános palettáról kiemelkedő dekoratív panel kiváló megoldás lehet.

Kiváló minőségű dekoratív bevonatot kell választania, mert a hálószoba két vagy egy hely, ami azt jelenti, hogy nem kell különös gondot fordítani a bevonatra. Ezért nem kell hamarosan újra ragasztani az új bevonatot, ami azt jelenti, hogy valóban befektethet a tapéta kiváló minőségű és divatos megjelenésébe..

Valódi háttérkép a hálószobához 2018 -ban (videó)

A megfelelő háttérkép a hálószobában olyan kedvező légkört teremt, amely segít pihenni, védettnek érezni magát, eleget aludni, sőt megszabadulni az álmatlanságtól és a gyakori fejfájástól..

Legyen jó választás!

Háttérkép a hálószobában: 2018 -as tervezés (fotó)