Divatos gyermek tapéta lányoknak: díszítse a belső teret

A lányok gyermekszobájában leggyakrabban rózsaszín háttérképeket használnak. A lányok óvodájában leggyakrabban rózsaszín tapétákat használnak.Az óvodai falburkolatoknak mindenekelőtt biztonságosnak és környezetbarátnak kell lenniük. Ez azt jelenti, hogy legalább lélegző tapétára van szüksége. És persze minél kisebb a gyermek, annál praktikusabbnak kell lennie a gyermekszoba tapétájának..

Háttérkép az óvodában egy lánynak: melyik típust válasszuk

Nem csak a dizájn fontos, hanem a tapéta környezetbarátsága is. Használjon egyszerű nyomokat a széles választékban való navigáláshoz.

Különböző típusú tapéták biztonsága:

 • Papír. Légáteresztőnek tekinthetők, nem bocsátanak ki káros anyagokat. Természetesen az ilyen tapéta tartóssága megkérdőjelezhető, de ha kétrétegű, akkor ez megoldja a problémát..
 • Nem szőtt tapéta. Biztonságos is, de alacsonyabb költségű, mint a papír.
 • Vinil háttérképek. Az a mítosz, hogy egészségtelenek, annyira beleivódott a potenciális vásárlók fejébe, hogy nehéz eloszlatni. Ennek ellenére a falakhoz készült vinil falburkolatok csak égetéskor bocsátanak ki káros anyagokat. Természetesen, ha minőségi vinil tapétáról van szó, és nem egy olcsó kínai hamisítványról.
 • Természetes tapéta. Például bambusz vagy rattan tapéta, természetesen nagyon drága, de a leginkább környezetbarát. Ezenkívül speciális vegyületekkel vannak bevonva, amelyek nem éghetővé teszik az anyagot, és nem félnek a penésztől vagy a penésztől.
 • Textil tapéta. Ami a káros anyagokat illeti, nem bocsátják ki őket, de sok por halmozódik fel az ilyen falak felületén, amelyeket a gyermek lélegezni fog..

A papír tapéták nem tartalmaznak káros szennyeződéseket, ezért kiválóak a gyermekszobákhoz A papír tapéták nem tartalmaznak káros szennyeződéseket, ezért kiválóak a gyermekszobákhoz

Röviden, van választási lehetőség, de nagyon óvatosan kell választani. Például modern dombornyomott tapéta egy óvodába. Úgy tűnik, miért nem választja őket, de termékeny talaj a por felhalmozódásához, és túl gyakran kell törölni vagy akár porszívózni, ami nem túl kényelmes.

Lehetőségek gyermek háttérképekhez lányoknak (videó)

Tapéta a szobában egy tizenéves lány számára

A fényerő és a ragyogás az első dolog, ami eszébe jut, amikor háttérképet választ az óvodába. De a tinédzser szobában különböző törvények vannak..

Az ilyen háttérképek nem lehetnek kizárólag gyerekes nyomtatással, próbálja meg elkerülni a banális megoldásokat, például a rózsaszín falakat vagy a virágmintákat.

Egy tizenéves lány szobájában jobb, ha gyengéd színeket választ. Egy tizenéves lány szobájában jobb, ha gyengéd színeket választ.

A következő megoldások lehetségesek egy tizenéves szoba falainak díszítésére:

 1. 12 éves lány a szobában továbbra is kizárólag lányos, gyengéd motívumokat tudnak nyomon követni, de pontosan meg kell jelölniük a gyengéd életkort, és nem a gyermeki témákat. A világos, sima tapéta dizájner virágnyomással, amikor minden virág más, nagyon népszerűek ma.
 2. 14 éves lány a szobában használhat tapétát is telek segítségével, és csak egy falra ragaszthat velük. Például három falat világos semleges tapéta borít, a negyedik falat pedig egy mintás tapéta a teljes felületen – például az Eiffel -torony képe.
 3. Háttérkép fényes töredékekkel továbbra is meggyőző lesz az óvodában, csak ezek a töredékek nem lehetnek tolakodóak.

A tinédzser szoba falainak dekorációja fontos, ez a háttér, amelyben a növekvő gyermek sok időt tölt. Fényes, színes tapéta fárasztja. A fehér falak dekoráció nélkül vagy jelentéktelen dekorációval szintén lenyomhatják a gyermeket, és magányos érzést okozhatnak..

Háttérkép a gyerekszobában fiúnak és lánynak

Ha különböző nemű gyermekek vannak egymás mellett a szobában, akkor kompromisszumra van szükség. Azoknak a gyerekeknek, akik még mindig mesével és varázslattal érzékelik a világot, vicces mintával tapétát vehetnek. Például fehér sima tapéta bárányokkal. Aranyosnak tűnnek, és lánynak és fiúnak is tetszeni fognak..

Az ilyen óvoda falai elválhatnak egymástól: a leánykori oldal leánykori színekkel, a fiúk oldala pedig a fiatalság változatlan tulajdonságaival – kék, kék, aqua. De kívánatos, hogy az általános hátteret változatlanul hagyjuk..

Vannak színek és minták, amelyek egyaránt alkalmasak a gyermekek számára, ahol a fiú lakik, és a lányok szobái.

Ha fiú és lány is lakik a szobában, akkor a háttérképet rajzfilmfigurák képeivel lehet kiválasztani, amelyeket mindketten szeretnek nézni Ha fiú és lány is lakik a szobában, akkor a háttérképet rajzfilmfigurák képeivel lehet kiválasztani, amelyeket mindketten szeretnek nézni

Semleges színek az óvodában:

 • Finom olajbogyó. Ez egy nyugodt szín, amely jól néz ki egy 7 éves gyerekszobában és egy 10 éves gyerekszobában..
 • Sárga, világos citrom. A napos tapéta egy tágas szobában megfelelőnek tűnik, a lényeg az, hogy ne erőltesse az ilyen gyerekszobát sok bútorral..
 • Pasztell árnyalatok. Itt mindig meggyőzően néznek ki, bármilyen szobában és bármilyen felvételen, de egy óvoda számára unalmasak lehetnek, további fali dekorációra lesz szüksége, például vinil matricákra.
 • Lágy kék. Ezt a színt nem szabad fiúsnak éreznie. Manapság a tervezők számos lehetőséget kínálnak arra, hogyan lehet érdekes legyőzni, beleértve a gyermekszobát is.

De a lényeg nem is a szín, hanem a nyomtatás, rajz, minta. Ez döntő pillanat a falak számára, amikor további dekorációra nincs szükség..

Háttérkép lányoknak: divatos nyomtatás

Ma a szerző fejleményei, rajzai szerepelnek a tapéta kialakításában. A lányok hálószobájában választhat például háttérképet erdő formájában, baglyokkal az ágakon. Sőt, maga az erdő grafikus, nem világos, hanem háttér, de a baglyok és házaik világosak és viccesek.

A pöttyös gyermek tapéta dinamikát kölcsönöz minden belső térnek, energikussá, lédúsá és ünnepélyessé téve a gyerekszobát A pöttyös gyermek tapéta dinamikát kölcsönöz minden belső térnek, energikussá, lédúsá és ünnepélyessé téve a gyerekszobát

A szalag divat volt és van. Egy lány szobájához tapétát vehet, lila tónusú csíkkal. A függőleges csík jó az alacsony falakhoz. Igaz, csak egy vagy két falat díszíthet ilyen tapétával, de ha az egész szobát szeretné beragasztani, a csíknak halványnak kell lennie.

Amint fentebb említettük, van egy bizonyos téma a divatban – például a párizsi stílus. Ez lehet színes tapéta egy lány szobájába vagy monokróm fali dekoráció. Érdekes lehetőség a fekete -fehér tapéta és a lila részletek is rajtuk. Ez a három szín kombinációja divatos.

Tippek az óvoda háttérképének kiválasztásához (videó)

A lányos térben lévő falak tapétájának kiválasztásakor kerülje az egyszerű megoldásokat, amelyek már elveszítették relevanciájukat. Vannak érdekes lehetőségek telek, motívumok, romantikus és verhetetlen, amelyek érdekes módon hangsúlyozzák a lány helyét.

Legyen jó választás!

Baba háttérképek lányoknak (fotó)