Napravite sami kamene obrte za ljetnu rezidenciju

Zanati od kamenja vlastitim rukama fotografija za ljetnu rezidenciju i vrt

Razmišljate o ukrašavanju svoje vrtne parcele spektakularnim zanatima? Iako danas u trgovinama možete pronaći mnogo različitih figurica i ukrasa za vrt, moderni ljetni stanovnici radije ih izrađuju vlastitim rukama od otpadnog materijala..

Obrt od kamenja vlastitim rukama fotografija za ljetnu rezidenciju i vrtZanati od kamenja vlastitim rukama, fotografija

U ovom ćemo vam članku pokazati kako napraviti jeftine zanate od kamena. Ovaj prirodni materijal može se naći na svačijem mjestu ili u blizini rezervoara. Ako pokažete maštu, dobit ćete prilično kreativne i izdržljive zanate..

Napravite sami kamene obrte za ljetnu rezidenciju

Ideje za ručne izrade od kamena

Ako kombinirate kamenje različitih veličina, onda se lako mogu pretvoriti u smiješne životinje, na primjer, smiješnu mačku, ptice ili žabe. Zanati izrađeni od kamena i metala izgledaju originalno, što ili stvara neku vrstu okvira ili služi kao dodatni ukrasni element.

Ideje za ručne izrade od kamenaIdeje za ručne izrade od kamenaobrt od kamena i metala, koji ili stvara neku vrstu okvira ili služi kao dodatni ukrasni elementZanati izrađeni od kamena i metala izgledaju originalno, što ili stvara neku vrstu okvira ili služi kao dodatni ukrasni element

Kako biste području dali dodir svjetline i oživjeli ga, predlažemo oslikavanje obične kaldrme. Koristeći crvenu i crnu boju, lako možete napraviti bubamare koje će izgledati lijepo na pozadini zelene trave..

Koristeći crvenu i crnu boju, lako možete napraviti bubamareKoristeći crvenu i crnu boju, lako možete napraviti bubamare

Prije nego počnete bojati, izrežite predloške iz papira i nanesite ih na kamen. Kako se boja ne bi isprala s vremenom, preporučujemo da je odozgo prekrijete bezbojnim lakom.

Fotografija obrta od kamena

Ukrašavanje kamenja vrlo je zanimljivo, jer čini se da oživljava pred očima osobe koja vozi četkom. Zapravo, pretvaranje kamena u zanat vrlo je jednostavno, pa roditelji mogu zajedno sa svojom djecom postići takvo postignuće dacha.

Prateći jednostavne dijagrame, možete napraviti zmiju od kamena, ježa, zeca ili kornjače.Žabe od kamena

Prateći jednostavne dijagrame, možete napraviti zmiju od kamena, ježa, zeca ili kornjače..

Ako ste upoznati s decoupage tehnikom, kamenje možete pretvoriti u prava umjetnička djela.

kamena kuća s bojom

decoupage kamenjeDecoupage kamenje, fotografijaPrekrasne kuće za uređenje dachaKuće za uređenje dacha, fotografija

Ako ste upoznati s decoupage tehnikom, kamenje možete pretvoriti u prava umjetnička djela. Nudimo vam da napravite lijepe mini kuće od kamena, dok izvorni materijal može biti bilo kojeg oblika, glavna stvar je biti kreativan u svom dizajnu.

Prije nego počnete slikati kamenje, dobro operite materijal

Prije nego počnete bojati kamenje, dobro operite materijal. Nakon toga, kamen se mora temeljito osušiti, a zatim flomasterom nanijeti konture crteža. Obojite proizvod četkom i akrilnim bojama te prekrijte lakom odozgo.

Prekrasne kuće pomoći će stvoriti nevjerojatnu atmosferu na vašoj web straniciPrekrasne ukrasne kamene kuće

Prekrasne kuće pomoći će stvoriti nevjerojatnu atmosferu na vašoj web stranici.

Pogledajte koristan video: Zanati od kamenja

Prirodni kamen prilično je uobičajen materijal koji se brzo može pretvoriti u originalnu figuricu..

Kameni obrti dodat će dašak originalnosti i vedrine vašem pejzažnom dizajnu.

Kameni obrti dodat će dašak originalnosti i vedrine vašem pejzažnom dizajnu..