Inspirația zilei: Bucătăriile gospodinelor disperate

Bine ați venit pe Wisteria Lane! Astăzi am decis să reamintim seria „Neveste disperate” și să analizăm în detaliu principalele sale locații – bucătăriile eroinelor.

Câteva fapte interesante

  • Wisteria Lane – este o stradă fictivă din suburbiile Fairview, Eagle (de asemenea fictivă).
  • Strada poartă numele florilor de wisteria (wisteria). Aceste flori le vedem deseori în serie..
  • Wisteria Lane a fost construită în anii 1930 pe teritoriul Universal Studios din Hollywood și se numește de fapt Colonial Street. Numele străzii sugerează că este un cartier de case suburbane bine-făcute și reprezintă America cu un singur etaj..
  • Ideea serialului i-a venit regizorului Michael Cherry când într-o zi a văzut un reportaj despre o femeie ucigașă. O gospodină suburbană liniștită și-a împușcat soțul într-o criză de disperare, apoi pe cei cinci copii ai săi. În acel moment, Cherry și-a dat seama că chiar și femeile obișnuite, din cauza unei crize nervoase, pot săvârși fapte și crime incredibile..
  • Pamela Anderson ar fi putut juca rolul lui Idi Britt, prietena jurată a gospodinelor, dar nu a trecut de casting.
  • Rolul lui Susan urma să fie jucat de starul Friends Courtney Cox, dar sarcina ei a împiedicat-o.
  • Când Marcia Cross a rămas însărcinată până în al treilea sezon, scriitorii i-au trimis personajul ei Bree pentru câteva episoade în luna de miere, iar operatorii nu au tras-o sub centură..

În bucătăria perfectă a lui Bree Van de Kamp

Să începem cu bucătăria celei mai economice și mai familiare eroine – Bree Van de Kamp.

casă brie

brie

Desigur, impecabila „soție Stepford” avea aceeași bucătărie impecabilă. Întotdeauna curat, funcțional, plin de multe gadget-uri și aparate culinare, dar frumoase în același timp.

bucătărie brie

Particularități:

1) Vasele din cupru sunt cele mai rafinate și mai scumpe, dar dificil de întreținut. Poate că doar o femeie ca Bree poate folosi astăzi ustensile de cupru;

2) Predominanța culorilor bej și ocru face interiorul elegant, tradițional, dar plictisitor. Acest lucru subliniază perfect dorința tragicomică a eroinei de perfecționism. Dacă Bree ar fi adăugat mai mult alb și, să zicem, albastru la interior, poate ar fi evitat numeroase drame de viață;

cantină

3) Dacă te uiți atent, vei observa că toate decorurile și multe lucruri din bucătăria lui Bree sunt aranjate simetric. Rețineți acest lucru dacă doriți să oferiți unui interior clasic un sentiment de ordine și splendoare..

bucătărie brie

În vizită la Linnet Scavo

Este timpul să vă uitați în casa familiei Scavo și în bucătăria confortabilă a familiei.

casa linnet

Particularități:

1) Culoarea albastră a pereților nu este întâmplătoare, deoarece aceasta este culoarea preferată a eroinei, care i se potrivește foarte mult, subliniind culoarea ochilor și umbrindu-și părul blond;

2) În timp ce un blat pe jumătate gol creează un sentiment de ordine (cum ar fi Bree van de Kamp), un blat supraîncărcat face exact opusul. În serie, toate suprafețele din bucătăria lui Linnet sunt adesea acoperite cu veselă, cereale, suporturi și alte lucruri, ceea ce întărește doar imaginea unei mame nereușite, cu mulți copii;

3) Bucătăria din casa familiei Scavo, spre deosebire de toate celelalte bucătării din serie, nu are insulă. În schimb, în ​​centrul bucătăriei există o masă rotundă mare, pe care Linnet gătește și hrănește familia și organizează un joc de poker cu prietenii ei..

poker

Bucătăria confortabilă a lui Susan Meyer

Bucătăria din casa lui Susan Meyer este în primul rând un punct de observație și apoi un loc de pregătire a mâncării. De la ferestrele bucătăriei sale, eroina și-a urmărit vecinul, Mike Delfino, și aici au avut loc multe evenimente fatidice în viața ei, de exemplu, „prima întâlnire” cu viitorul ei soț, când el înlătura un blocaj. În chiuvetă.

Casa lui Susan

Bucătăria lui Susan

Particularități:

  • Susan este singura din emisiune care are două bucătării de când prima sa casă a fost arsă în sezonul 2. Ambele interioare au multe în comun, cum ar fi lambrequins pe perdele, decor în stil rustic, pereți de culoare crem și o masă rotundă. Cu toate acestea, bucătăria din cea de-a doua casă este mult mai modernă și funcțională – are o masă cu insulă și aparate încorporate..

Așa arăta bucătăria lui Susan înainte de incendierea Go Brit..

Dar o astfel de bucătărie a devenit după restaurarea casei.

Mike și Susan

Bucătărie elegantă Gabriel Solis

Bucătăria Gabriellei Solis nu ocupa la fel de mult timp de difuzare ca dormitorul sau sala de mese. Acest lucru se datorează faptului că Gaby nu gătea prea des și, în general, avea periodic au pair. Dar totuși, bucătăria ei este la fel de luminoasă și elegantă ca și gazda..

Gabriel

Particularități:

1) Stilul interior al bucătăriei lui Gabi este poate cel mai modern din serie, cel puțin datorită șorțului împodobit cu plăci mozaic strălucitoare;

2) Bucătăria are o formă neregulată și nu una, ci două insule – una mică cu muluri și celule pentru vin și una mare trapezoidală cu chiuvetă;

Insulă

  • Insulă
  • Insulă

3) Vasele și decorul din interiorul bucătăriei cuplului Solis, desigur, sunt roșii, ca și în restul camerelor din casă.

bucătăria lui gabi

Ce bucătărie de eroină îți place cel mai mult??