A nap inspirációja: Kétségbeesett háziasszonyok konyhája

Üdvözöljük a Wisteria Lane -ben! Ma úgy döntöttünk, hogy felidézzük a “Kétségbeesett háziasszonyok” sorozatot, és részletesen megvizsgáljuk annak fő helyszíneit – a hősnők konyháját..

Néhány érdekes tény

  • Wisteria Lane – egy kitalált utca Fairview, Eagle külvárosában (szintén kitalált).
  • Az utca a wisteria (wisteria) virágairól kapta a nevét. Ezeket a virágokat gyakran látjuk a sorozatban..
  • A Wisteria Lane -t az 1930 -as években építették a hollywoodi Universal Studios területén, és valójában Colonial Streetnek hívják. Az utca neve azt jelzi, hogy ez a gazdag osztályhoz tartozó külvárosi házak környéke, és az egyemeletes Amerikát képviseli..
  • A sorozat ötlete Michael Cherry rendezőn merült fel, amikor egy napon meglátott egy jelentést egy nőgyilkosról. Egy csendes külvárosi háziasszony kétségbeesésében rohamra lőtte a férjét, majd öt gyermekét. Ebben a pillanatban Cherry rájött, hogy még az átlagos nők is, idegösszeomlás miatt, hihetetlen cselekedeteket és bűncselekményeket tudnak elkövetni..
  • Pamela Anderson játszhatta volna Idi Britt, a háziasszonyok esküdt barátja szerepét, de nem sikerült a castingon.
  • Susan szerepét a Barátok közt sztárja, Courtney Cox játszotta, de terhessége megakadályozta.
  • Amikor Marcia Cross a harmadik évadban teherbe esett, az írók nászútján több epizódra küldték hősnőjét, Bree -t, és a kezelők nem lőtték le az öv alá..

Bree Van de Kamp tökéletes konyhájában

Kezdjük a leggazdaságosabb és otthonosabb hősnő – Bree Van de Kamp – konyhájával.

ház brie

brie

Természetesen a kifogástalan “stepfordi feleség” ugyanolyan kifogástalan konyhával rendelkezett. Mindig tiszta, funkcionális, tele számos kulináris kütyüvel és készülékkel, ugyanakkor gyönyörű.

brie konyha

Sajátosságok:

1) A rézedények a legkiválóbbak és a legdrágábbak, de nehezen karbantarthatók. Talán csak egy nő, mint Bree, használhatja manapság a réz edényeket;

2) A bézs és az okker színek túlsúlya teszi a belső teret elegánssá, hagyományosá, de unalmassá. Ez tökéletesen aláhúzza a hősnő tragikomikus perfekcionizmus utáni vágyát. Ha Bree több fehéret és mondjuk kéket adott volna a belső térhez, talán elkerülte volna számos életdrámát;

kantin

3) Ha alaposan megnézi, észre fogja venni, hogy Bree konyhájában minden dekoráció és sok minden szimmetrikusan van elrendezve. Vegye figyelembe ezt, ha a klasszikus belső térnek rendet és pompát kíván adni..

brie konyha

Látogatás Linnet Scavóban

Ideje bepillantani a Scavo családi otthonba és hangulatos családi konyhájukba.

házi ágynemű

Sajátosságok:

1) A falak kék színe nem véletlen, mert ez a hősnő kedvenc színe, amely nagyon illik hozzá, kiemelve szemszínét és árnyékolva szőke haját;

2) Míg a félig üres munkalap rendérzetet kelt (mint Bree van de Kampé), a túlterhelt munkalap éppen az ellenkezőjét teszi. A sorozatban Linnet konyhájának minden felületét gyakran edények, gabonafélék, edények és egyéb dolgok borítják, ami csak megerősíti a sokgyermekes sikertelen anya képét;

3) A Scavo családi ház konyhájában, a sorozat többi konyhájával ellentétben, nincs sziget. Ehelyett a konyha közepén van egy nagy kerek asztal, amelyen Linnet főz és etet is a családdal, és pókerjátékot szervez barátaival..

póker

Susan Meyer hangulatos konyhája

Susan Meyer házának konyhája elsősorban megfigyelőpont, majd ételkészítési hely. A hősnő a konyhája ablakaiból figyelte szomszédját, Mike Delfinót, és itt történt sorsdöntő esemény az életében, például az első randevú leendő férjével, amikor eltörölte az eltömődést. a mosogatóban.

Susan háza

Susan konyhája

Sajátosságok:

  • Susan az egyetlen a műsorban, akinek két konyhája van, amióta az első háza leégett a 2. évadban. Mindkét belső térben sok közös vonás található, például lambrequins a függönyön, vidéki stílusú dekoráció, krémszínű falak és kerek asztal. A második ház konyhája azonban sokkal modernebb és funkcionálisabb – szigetasztallal és beépített készülékekkel rendelkezik..

Így nézett ki Susan konyhája a Go Brit gyújtogatás előtt..

De egy ilyen konyha a ház helyreállítása után lett.

mike és susan

Elegáns konyha Gabriel Solis

Gabrielle Solis konyhája nem vett fel annyi műsoridőt, mint hálószobája vagy étkezője. Ennek az az oka, hogy Gaby nem főzött túl gyakran, és általában rendszeresen volt au pair. Ennek ellenére a konyhája olyan világos és stílusos, mint maga a háziasszony..

Gabriel

Sajátosságok:

1) Gabi konyhájának belső stílusa talán a legmodernebb a sorozatban, legalábbis a fényes mozaiklapokkal díszített kötény miatt;

2) A konyha szabálytalan alakú, és nem egy, hanem két sziget – egy kicsi díszlécekkel és cellákkal a borhoz, és egy nagy trapéz alakú, mosogatóval;

sziget

  • sziget
  • sziget

3) Az ételek és a dekoráció a Solis házaspár konyhájának belsejében természetesen vörösek, mint a ház többi szobájában.

gabi konyhája

Melyik hősnő konyhája tetszik a legjobban??