A konyhák belső terei a “Ragadozók városa” sorozatban

A “Ragadozók városa” még 2009 -ben indult a képernyőkön, és ez idő alatt sikerült beleszeretnie a nézőkbe, és szilárd pozíciót elfoglalnia kedvenc tévésorozatainak listáján. Imádjuk ezt a “bandát” a humorérzékükért, a bor szerelméért, a “konzerv” szórakoztató játékáért, és kétségtelenül megőrülünk Jules és Ellie konyhájáért. A műsort Archie D’Amico állítja be, aki korábban számos tévéműsorban dolgozott, köztük Ugly Betty, ami megmagyarázza a belső tér kifinomultságát és kifogástalanságát. Mi magunk vagyunk a dekorátorok, és ezért egyedül fogunk boldogulni a kényelemért folytatott küzdelemben.!

Ragadozó konyhák – elrendezés és kialakítás

Jules konyha belseje

Jules konyha belseje

Sorozat a ragadozók városa - Jules Kitchen

A sorozat hősnői házait nyugodt tengerparti amerikai stílusban tervezték, tele vannak világos és fényes részletekkel. Az első dolog, ami Jules és Ellie apartmanjaiban megragadja a tekintetét, mindenhol virágmintás.!

Virágos motívumok a Ragadozók városa sorozat belső tereiben

Emlékszünk, hogy a sorozatot Floridában folyamatosan virágzó államban forgatják, így a helyiségek kialakítása a környező természetet tükrözi. Sok fényes folt, beleértve a konyhát is, játékos hangulatot teremt és javítja a hangulatot. Oroszországban ezek a díszítési technikák hosszú (és egyes régiókban nagyon hosszú!) Téllel felmelegítik a tulajdonosokat, és emlékeztetik őket a napra és a nyárra..

Julesnél egyszerű tojáshéj színű falakat, kőből készült munkalapokat és krómozott konyhai eszközöket látunk, amelyek mind arra utalnak, hogy ez a modern sikeres nő konyhája. A főszereplő varázsát és szellemességét tükrözi a dekoráció – festmények, fényes gyümölcsök vázákban, textíliák, virágok és növények.

Konyhai készlet Jules

Konyhatervezés - ragadozók városa

Ellie otthonának és konyhájának belső tereit a vidéki stílus finom és nőies változatában tervezték. A falakat tapéta, a padlón praktikus csempe, természetes anyagokból készült bútorok és kiegészítők díszítik, a belső tér világos zöld, az ékezetek pedig pasztell árnyalatok, amelyek annyira ellentétesek a természetével!

Ellie konyhája

Ellie konyhája

Mind Jules, mind Ellie konyhájában az étkezők mellett bárszékek találhatók, amelyek a konyhasziget szomszédságában vannak – így a barátok egyszerre szocializálódhatnak és megihatják kedvenc borukat, miközben egyikük főz. Ha a konyhában korlátozott a hely, akkor a etetőszékek kiváló alternatívát jelentenek a szokásos asztalhoz és székekhez, amelyek nélkül is megteheti..

Belső a ragadozók városa - Jules konyhája című tévésorozatban

Sziget és bárszékek a ragadozóvárosban - Ellie konyhája

De ezekben a keretekben jól látható a Jules étkezőcsoport: egy kerek üveglap asztal fém kovácsolt lábakon és fonott székeken, alattuk pedig a falak színű szőnyeg..

Jules Kitchen - étkező Jules Kitchen - étkező

Ellie vidéki stílusú étkezője – kerek, fehér fából készült asztal, székek párnákkal és virágokkal a festményeken, nagy virágos csillárral, textil esernyővel..

Ellie konyhája - Étkezőcsoport Ellie konyhája - Étkezőcsoport

Egy pár a sorozatból – bútorok és textíliák

Ha tetszett Jules bárszékje, akkor menjen az Ikeába, ezek csak onnan származnak. A modellt Henriksdalnak hívják, és ha szükséges, a székeket tetszés szerint kárpitozhatják szövetekkel. A műsorban Duralee szövet volt, de sok más hasonló stílusban is megtalálható..

A legfontosabb a virágos motívumok és a pasztell színek! Például a Spoonflower weboldal, amely egyébként Oroszországba szállít, egyszerűen feltűnő a változatosságában! Ezen az oldalon sok tervező állítja ki nyomatát, és bárki megvásárolhatja az eredeti anyagot, ezzel segítve a szerző független üzletét. A színeken és címkéken való kényelmes navigálás némileg megkönnyíti a választást. Tetszett nekünk a Blue Yardley szövet és a lágy zöld szövet kis gyöngyvirágban, magától értetődő liliom néven.

Belső a ragadozók városa sorozatban - bárszékek és szövetek

Ha szereted a változatosságot, akkor választhatsz fából készült székeket, például Ellie -t, és időnként cserélheted a párnákat. Hasonló széket találtunk az Ikeában (Ingolf modell), az Etsy -n pedig minden ízléshez megtalálható párnák.

Belső a ragadozók városa sorozatban - bárszékek és szövetek

Szeretjük a pasztellzöld és a puha rózsaszín keverékét Ellie házában, és ha úgy dönt, hogy ezt az utat választja, akkor tetszeni fognak a székpárnák, amelyeket találtunk. Például egy egész sor konyhai textília finom színekben itt és pasztellrózsaszín csíkos párnák itt.

Egyébként a párnákról. Tudjuk, hogy olvasóink nemcsak a konyha kialakítására, hanem az egész ház belsejére is érzékenyek. A kanapékon lévő dekoratív párnák sokak lelkébe süllyedtek, ezért úgy döntöttünk, hogy valami hasonlót találunk. Tejbolt jött segítségünkre a keresésben & Sütik (Etsy), rengeteg párnával minden ízléshez.

Párnák, mint a ragadozók városa tévésorozatban

A párnák majdnem olyanok, mint Ellie -é – zöld és piros, fehér kanapén csodálatosnak tűnik!

Ragadozók városa - Párnák -Ellie

Emlékszel, milyen remekül játszik Jules a színekkel a nappaliban? A korall kanapén fehér és kék párnák – csak wow!

Ragadozók városa - párnák

Térzónák – tanulás Jules -től és Ellie -től

A sorozat hőseinek konyhája, étkezője és nappalija egy térben van kombinálva, nézzük meg, hogyan jelölte ki Jules és Ellie ezeket a zónákat.

Annak érdekében, hogy feloszthassa konyháját -nappaliját, Ellie csíkos tapétával díszítette a „konyha” részt, és azt a részt, ahol a kanapé és az étkező található – azonos színű tapétával, de mintázat nélkül. Ezenkívül a nappalit szőnyeg határolja, az étkezőcsoportot egy nagy kandeláber csillár, a szigetet pedig egy kisebb csillár világítja meg..

Cougar Town belsőépítészet - Ellie Cougar Town belsőépítészet - Ellie

Jules a szőnyeget is lerakta a nappali padlójára, és a konyha mennyezetét két szintre osztotta. Ügyeljen a nagy növényekre – mindkét hősnő házában elválasztó szerepet játszanak.

Cougar Town belsőépítészet - Jules Cougar Town belsőépítészet - Jules

Cougar Town dekoráció és kiegészítők

A falon lévő belső betűk, amelyek az “Eat” szót alkotják (enni, enni – angolul), nagyon fényes akcentus. Azok, amelyek Jules falán lógnak, az Antropologie -ból származnak, ahol pont ezzel az előadással végeztek. De a honlapjukon, amely Oroszországba is szállít, sok más lehetőség is rendelkezésre áll, beleértve a kárpitozott szövetet, mint a sorozatban: link. Kérésre megtekintheti az összes belső betűt a “Monogram betűk” kereső sorban.

Dekoráció a ragadozók városa tévésorozatban - Egyél

Festmények, figurák, lámpák, gyertyák, textíliák és növények teremtik meg az otthonosságot és tükrözik a ház gazdasszonyának karakterét. Nézzük meg közelebbről két barát belsejének részleteit..

Cougar Town sorozat - dekoráció Cougar Town sorozat - dekoráció Cougar Town sorozat - dekoráció Ellie háza - Ragadozók városa - dekoráció Ellie háza - Ragadozók városa - dekoráció

A sorozat hősei jól ismertek számunkra a bor iránti szeretetükről, Jules pedig különleges módon fejezi ki ezt a szeretetét – nevet ad a hatalmas poharaknak, amelyekből bort iszik. Emlékszünk Big Joe -ra, Karlra, Kimo -ra, Lou -ra és Tippi -re, akik nyilvánvalóan oly gyakran cserélték egymást, csak azért, mert szeretőjük túlzottan szerette a bort. Ha lusta ahhoz, hogy folyamatosan bort töltsön a pohárba, akkor Jules példáját követheti az edény kiválasztásakor..

Glasses-ragadozók városa

Általában meglehetősen nehéz ilyen nagy szemüveget találni, és a sorozatban kis vázákat, gyertyatartókat és belső üvegeket használtak a dugókhoz – valódi teret a képzeletnek!

Ezenkívül a borkedvelők imádni fogják az eredeti megoldásokat a bort dugók tárolására. Általában ezek csak nagy üvegpoharak, de miért ne akasszuk fel a falra a megfelelő kialakítású átlátszó dobozt? Az “Etsy” “Boros parafa tartó” weboldalán sok mindent talál!

A boros parafa tartók boltja tömörfa dobozokat árul. Feltétlenül nézze meg! Nos, ha otthonában a borfogyasztás nem olyan ipari jellegű, mint a “Ragadozók városa” című tévésorozatban, akkor figyeljen erre a kis dobozra, amelyre jellemző a “Maradj nyugodt, és igyál bort” kifejezés..

Belső a Cougar Town sorozatban

De még mindig azt tanácsoljuk, hogy ne feledje, hogy valójában a színészek szőlőlével rendelkeznek a szemüvegben, és nem szabad példát venni a hősök étvágyából. De a srácoktól tanulhat szeretetet és türelmet a szerettei iránt, találékonyságot a szabadidő eltöltésében és természetesen jó ízlést a lakásfelújításban.!

Cougar Town belső tere