Sarok konyhai mosogató szekrények: csináld magad tervezési jellemzők

A sarokban lévő mosogató sok konyhai helyet takarít meg A sarokban lévő mosogató sok konyhai helyet takarít meg A modern modellek nem mindig csak üreges szekrények, hanem tárolórendszerekkel és speciális eszközökkel felszerelt eszközök a berendezések, mosogatók stb..

Sarokszekrény mosogatóhoz a konyhában: mi van benne

A sarokopció a legjobb megoldás azok számára, akik mérőórákat akarnak megtakarítani. És ez nem mindig kényszerített kompromisszum, mivel egy ilyen mosogató kialakítása nagyon érdekes lehet, és a könnyű használat nem alacsonyabb, mint a közvetlen szekrényé.

A mosogató bármilyen kialakítását választhatja: az összes szükséges felszerelést külön telepítik A mosogató bármilyen kialakítását választhatja: az összes szükséges felszerelést külön telepítik

És ha nehéz vitatkozni a szekrény külső tulajdonságairól, akkor mégis olyan szekrényt választ, amely megfelel a készletnek, akkor beszélhet a belső szerkezetről.

Mi legyen a szekrényben:

 • Kuka. Ahol nélküle, ma egyébként otthon divatosak a hulladékválogatásra alkalmas konténerek..
 • A konyhai eszközök rejtett része. Például egy élelmiszerhulladék -tároló vagy vízszűrő.
 • Azonnali vízmelegítő. Ha a szekrény szélessége és mélysége megengedi, és a vízmelegítő meglehetősen kompakt.
 • Tárhely. Például tárolhat háztartási vegyszereket, porszívót, állateledelt stb..

Ami a mindennapi életet leegyszerűsítő új termékeket illeti, nem szabad felidézni a bevezető elemeket. A hálós kihúzható kosarakra valóban nagy a kereslet, csak meghúzta a fogantyút, és a kosár finoman kicsúszott a járdaszegélyből. Általában háztartási vegyszereket, keféket, rongyokat stb..

A szekrénybe épített kényelmes tárolóegységek megkönnyítik a távoli sarkok elérését A szekrénybe épített kényelmes tárolóegységek megkönnyítik a távoli sarkok elérését

A mosogató alatti szekrény ajtajára kihúzható hulladéktárolót is rögzíthet. Egyébként két kosár lehet, fedővel vagy anélkül..

Sarokszekrény a mosogató alatt a konyha belsejében (videó)

A konyhai mosogató alatti sarokszekrény mérete

A mosogatószekrény valószínűleg leggyakoribb mérete 900 x 900 mm. Ez a szekrény meglehetősen elfogadható kapacitással és nagy stabilitással rendelkezik..

Ez a méret kétféle talapzatot feltételez:

 • Szekrény 520 mm külső oldalpanelekkel, 450 mm belső falakkal és hatszögletű modul talppal. Az ilyen szekrény keretének nincs hátsó fala, amely megkönnyíti a kommunikáció áthaladását. Ebben a szekrényben nincs polc.
 • Szekrény külső oldalfalakkal 520 mm, belső falakkal 838 és 854 mm, ötszögletű aljjal. Kiderült, hogy a modul nagyobb, mint az első esetben, és ennek megfelelően funkcionálisabb. De a vízellátás alatt kivágást kell végezni.

Ami a konyha homlokzatát illeti, akkor az ilyen szekrényekre egy hintával kell felszerelni. A kihúzható kosár felszerelése lehetetlen.

A konyhai mosogató legegyszerűbb sarokszekrényének standard méretei A konyhai mosogató legegyszerűbb sarokszekrényének standard méretei

Van egy másik lehetőség is, a méretek azonosak – 900 x 900 mm, de a szerkezet két ajtóval rendelkezik. Két homlokzatot nyithat egyszerre vagy külön -külön.

A modul L alakú lesz:

 • Az ilyen modul oldalfalai 520 mm;
 • A szekrény hátsó fala 854 mm, csak egy belső oldallap van;
 • L alakú hatszögletű alsó.

A sarokszekrények elvileg különböző méretűek lehetnek - a konyhája sajátosságainak megfelelően, de az asztallaphoz viszonyított mélység változatlan marad A sarokszekrények elvileg különböző méretűek lehetnek – a konyhája sajátosságainak megfelelően, de az asztallaphoz viszonyított mélység változatlan marad

Az ilyen éjjeliszekrényekben akár egy egyenes polcot is felszerelhet a mosogató alá, vagy dokkolólapot, de nagyon nehéz ezt saját maga megtenni..

Sarok konyhai mosogató szekrény: rajz

A mosogató oldalsó szekrényének rajzára szükség van, ha saját kezűleg épít szerkezetet. Egyébként ez nem olyan nehéz, és ha önállóan készített más elemeket a konyhához, akkor megbirkózik a szekrénnyel.

A szegélykő rajzát kézzel vagy speciális számítógépes programok segítségével lehet rajzolni. A szegélykő rajzát kézzel vagy speciális számítógépes programok segítségével lehet rajzolni.

Rajz tervezése előtt döntsön a következőkről:

 • Az éjjeliszekrény célja az, hogy csak egy mosogatóeszköz, vagy tárolóhely stb .;
 • Döntse el a szekrény egészének és alkatrészeinek méreteit;
 • Számítsa ki a belső polcok közötti távolságot, ha van ilyen;
 • Döntse el az éjjeliszekrény színét és kialakítását;
 • Vedd fel az anyagot;
 • Az összegyűjtött információk és a legpontosabb fotóminta alapján rajzoljon rajzot.

A rajz szerint sokkal könnyebb összeszerelni a szekrényt, és egyértelmű lesz az összeszerelés, ahol minden egyértelműen a terv szerint halad. A kész szabványos rajz az interneten szerezhető be.

Csináld magad sarokszekrény rajz (videó)

Csináld magad sarok konyhai szekrény mosogatóhoz: jól csinálod

A konyhai sarokmodulokat vagy azok részeit saját maga készítheti el.

A mosogató alatti szekrény összeszerelésének jellemzői:

 • A tipliket a vakfuratokba helyezik a szekrény egyes részeinek rögzítése érdekében;
 • Miután behelyezte a dübelt az egyik részbe, helyezze be a végét a másik lyukba, nyomja szorosan egymáshoz a szekrény két részét;
 • A végső telepítés előtt ellenőrizni kell az összes alkatrész egyenletességét;
 • A megerősítőket rendes hatszöggel csavarják a dübelekbe;
 • Ezt követően felszerelheti és beállíthatja a lábakat, ha van ilyen;
 • Az oldalfalakon a sínek rögzítései vannak felszerelve, amelyek mentén a dobozok mozogni fognak;
 • Rögzítse magukat a síneket;
 • A keret létrehozása után egy farostlemez lapot rögzítenek a hátsó falhoz.

Ha felelősségteljesen veszi, akkor saját kezűleg készíthet egy szekrényt, amely nem rosszabb, mint egy gyári, és végül felszerel mindent, amire szüksége van Ha felelősségteljesen veszi, akkor saját kezűleg készíthet egy szekrényt, amely nem rosszabb, mint egy gyári, és végül felszerel mindent, amire szüksége van

Ha szüksége van egy mosogató kivágásra, akkor rögzítse a munkalaphoz, és ceruzával jelölje ki. A jelölési vonal szélén lyukat fúrnak, hogy a kirakós reszelő jól illeszkedjen bele. A fészek kivágása után egy mosogató kerül bele, és egy speciális rögzítővel rögzítik (a készlet tartalmazza).

A mosogató alatti sarokszekrény áttekintése (videó)

A saroktalapzatok kialakítása ma sokrétű, és szerény kialakítású, egészen egyszerű, még egy kicsi is érdekesebbé tehető pontosan a kialakítás miatt. Vagy egy szokatlan, látványos anyagból készült mosogató szerény paramétereket világosíthat fel..

Jó munka!

Sarokszekrények a mosogató alatt a konyhához (fotó)