Simplu și gustos: rețete pas cu pas fără coacere cu fotografii

Cine a spus că nu se poate face un tort fără coacere? Cine a spus că nu se poate face un tort fără coacere?

 • Timp de gătit: 1h 15min;
 • Porții: 18;
 • Kcal: 590;
 • Proteine ​​/ Grăsimi / Glucide: 8 g / 24 g / 47 g.

Nu trebuie să renunțați la masa dulce de sărbători doar pentru că desertul trebuie copt și nu este suficient timp pentru asta. Nu trebuie să aveți o diplomă culinară pentru a face o plăcintă de tăiat prăjituri fără cuptor. Utilizați rețete simple fără coacere: rețetele pas cu pas cu fotografii sunt ușor de găsit în câteva minute în zilele noastre. În aceste moduri simple, puteți face chiar și cele mai bune prăjituri precum Napoleon, deserturi care nu sunt mai rele decât caserolele sau cele mai simple, dar nu mai puțin delicioase prăjituri..

Ce se poate găti fără coacere: cele mai simple rețete

Coacerea fără cuptor, ale cărei rețete le vom lua în considerare mai detaliat, vă va surprinde prin simplitatea lor. Astfel de deserturi pot fi numite deserturi de făină la un moment dat, deoarece multe rețete, cum ar fi caserolele fără coacere, nu conțin făină sau ouă. Dimpotrivă, conțin produse dietetice sănătoase: brânză de vaci, fructe, nuci. Cu toate acestea, această regulă nu se aplică unui desert, cum ar fi un tăietor de prăjituri fără coacere, deoarece rețetele pentru acest ingredient conțin inițial produse de măcinat cereale..

Pregătirea unui desert atât de delicios nu va fi dificilă. Pregătirea unui desert atât de delicios nu va fi dificilă.

Plăcinta, prăjitura fără coacere, prăjiturile simple și alte deserturi similare sunt unite de faptul că, în loc să fie tratate termic la temperatură ridicată, acestea sunt pregătite în frigider..

Rețetele delicioase de produse de patiserie fără coacere sunt cele mai ușoare lucruri pe care chiar și un copil le poate face în bucătărie. Iar instrucțiunile pas cu pas de la adulți îl vor ajuta pe copil să-și pregătească un tort pentru el și o delicatese pentru prietenii săi.

Ingrediente

 1. Biscuiți de pâine scurtă – 800 g;
 2. Ulei – 180 g;
 3. Lapte condensat – 400 g;
 4. Cacao – 3 linguri. l.;
 5. Nuci (nuci) – 80 g;
 6. Lichior (sirop) – 3 linguri.

Tort de cartofi: o rețetă delicioasă de prăjituri fără coacere

Brownie de cartofi este cel mai ușor lucru de făcut fără coacere. Principalele eforturi vor fi făcute pentru a pregăti mâncarea, iar frigiderul va face restul pentru tine..

Secvența acțiunilor este următoarea:

 1. Se curăță și se macină nucile.
 2. Într-un blender, transformați fursecurile de pâine scurtă în firimituri mici.
 3. Frământați untul într-o masă omogenă împreună cu lapte condensat.
 4. Combinăm masa de lapte cremos cu cacao și lichior.
 5. Încetul cu încetul adăugați fursecuri la masa rezultată și amestecați bine.
 6. Separați porțiile cu o lingură și formați-le într-un cartof.
 7. Rolați fiecare tort în nuci.
 8. Trimitem la frigider timp de o oră.

Tort original Tort original "cartofi" nu va lăsa pe nimeni indiferent

Dacă produsele coapte fără cuptor sunt destinate copiilor, lichiorul poate fi înlocuit cu un ingredient mai inofensiv. Orice sirop de fructe este potrivit pentru aceasta..

Când nu este posibil să folosiți un blender, mâncarea poate fi tocată într-un alt mod disponibil. De exemplu, într-un mortar sau folosind un sucitor și o scândură.

Fursecuri fără coacere: cele mai bune rețete

Pentru a face prăjituri fără coacere, un desert delicios și rapid este prăjit într-o tigaie.

Pentru test veți avea nevoie de:

 • Făină – 1,7 linguri .;
 • Zahar granulat – 1/2 lingura .;
 • Smântână – 1/2 lingură .;
 • Ou de pui (este nevoie doar de gălbenuș) – 1 buc.

Tehnologia de preparare a aluatului este standard. Masa ar trebui să ia cu ușurință forma alungită a cârnaților. Se taie felii subțiri și se prăjește. Acesta este întregul truc de a face prăjituri de desert fără coacere: rețeta este rapidă și ușoară. În plus, o astfel de gustare dulce se transformă cu ușurință într-o bază pentru plăcinte fără coacere..

Rețetele Napoleon fără coacere sunt foarte simple de urmat. Pentru a face acest lucru, așezați straturi de prăjituri pe vas, ungându-le cu orice impregnare după gust: smântână, gem.

Nu durează mult să faci o tartă de biscuiți fără coacere. Prăjiturile și alte deserturi similare nu sunt mai rele decât cele din fabrică. Și datorită creativității, este ușor să le diversificați rețetele..

Rețete pas cu pas fără a coace cu fotografii

Curățați bine nucile din coajă, apoi tăiați-le Curățați bine nucile din coajă, apoi tăiați-le Folosind un blender, facem firimituri mici din fursecuri Folosind un blender, facem firimituri mici din fursecuri Amestecăm laptele condensat cu untul. Adăugați cacao și lichior Amestecăm laptele condensat cu untul. Adăugați cacao și lichior Adăugați fursecuri măcinate la amestecul rezultat, amestecați totul bine Adăugați fursecuri măcinate la amestecul rezultat, amestecați totul bine Folosiți o lingură pentru a separa porțiile și formați-le într-un cartof. Apoi rotiți-le în nuci tocate Folosiți o lingură pentru a separa porțiile și formați-le într-un cartof. Apoi rotiți-le în nuci tocate După ce prăjiturile se află în frigider timp de o oră, acestea pot fi scoase După ce prăjiturile se află în frigider timp de o oră, acestea pot fi scoase

Cookie-uri fără coacere (video)