Renovarea bucătăriei – un design care va surprinde pe toată lumea

Interiorul bucătăriei este un câmp pentru creativitate, în care puteți crea un design unic Interiorul bucătăriei este un câmp pentru creativitate în care puteți crea un design unic Renovarea bucătăriei este rareori completă fără dispute și dezacorduri. Generațiile sunt în special în conflict: bătrânii sunt pentru reparații conservatoare, iar tinerii se străduiesc să aducă prospețime și noutate transformării casei. Dacă sunteți de acord că ideile la modă și designul modern nu trebuie să vă ocolească nici bucătăria, folosiți următoarele sfaturi.

Patru culori într-un spațiu – armonie rară

De obicei, patru culori sunt prea mult. Un interior atât de colorat reușește rareori să devină convingător și armonios. Dar fiecare regulă are propria excepție. În acest caz, este o combinație de negru, alb, roșu și gri. După cum puteți vedea, culorile de bază sunt luate, autosuficiente, stricte. Și toți acești patru lideri se pot înțelege într-o singură idee de design..

Culoarea albă a bucătăriei subliniază toată rafinamentul designului. Culoarea albă a bucătăriei subliniază toată rafinamentul designului.

Să analizăm în detaliu exemplul cel mai izbitor.:

  • Peretele central cu setul cu cască este mărginit în negru, iar marginea unei părți este închisă fie de un dulap de bucătărie negru, fie de un perete negru cu rafturi deschise.
  • Unitatea de bucătărie în sine este realizată în roșu, suprafețele orizontale sunt gri lucios, mai multe dulapuri superioare sunt din sticlă cu luciu gri.
  • Șorțul de bucătărie este realizat sub formă de cărămidă lucioasă albă sau bej deschis.
  • Podeaua este gri, pentru a se potrivi cu finisajul similar al setului cu cască.
  • Jaluzele pe ferestre.
  • Zona de luat masa nu trebuie să fie foarte luminoasă, deoarece peretele de lucru în sine este un accent luminos.

O bucătărie în culori închise este o opțiune foarte practică O bucătărie în culori închise este o opțiune foarte practică Selecția culorilor pentru bucătărie ar trebui să fie armonioasă Selecția culorilor pentru bucătărie ar trebui să fie armonioasă Un design unic de bucătărie poate fi creat folosind o culoare primară și nuanțe complementare combinate armonios cu acesta. Un design unic de bucătărie poate fi creat folosind o culoare primară și nuanțe complementare combinate armonios cu acesta.

Repararea unui astfel de plan necesită costuri, dar nu vorbim despre ruinare: aici trebuie doar să selectați cu atenție materialele. De exemplu, învelișul de podea ar trebui să fie în mod ideal în ton cu culoarea blaturilor și a accesoriilor de bucătărie. Să spunem doar că este un design complex, deși laconic, strict, nobil.

Design culoare bucătărie (video)

Design luminos de bucătărie – stereotipuri de rupere

Din anumite motive, opinia este binevenită că bucătăria nu ar trebui să aibă un loc de rafinament sau glamour sau chiar unele subiecte care sunt departe de a fi culinare. Acest lucru se exprimă prin faptul că atunci când cineva intenționează să picteze pereții liliacului de bucătărie și să pună scaune luminoase, alți membri ai gospodăriei reacționează negativ la o astfel de decizie..

Renovarea modernă presupune îndrăzneală, luminozitate, convingere și fără restricții. În acest sens, bucătăriile sunt transformate în cea mai neașteptată lumină..

Exemple de proiecte de design izbitoare:

  • Portocaliu + alb + verde deschis. Sucos, dar neîncărcat de presiunea culorilor, bucătăria este bună pentru familiile în care există mai multe femei, unde fetițele cresc sau doar pentru oamenii creativi. Un perete este portocaliu închis, celelalte trei sunt acoperite cu tapet alb cu imprimeu portocaliu subtil. Este de preferat mobilierul alb, deschis, cu excepția a două articole de culoare portocalie (cum ar fi scaune). Și accesorii de culoare verde deschis – perne, vaze, lămpi. În acest spațiu, doriți să creați, să comunicați și să gătiți numai alimente delicioase și sănătoase..

Culori luminoase în interiorul bucătăriei - o soluție modernă elegantă Culori luminoase în interiorul bucătăriei – o soluție modernă elegantă Culorile roșu și portocaliu stimulează apetitul Culorile roșu și portocaliu stimulează apetitul O bucătărie viu colorată atrage atenția asupra sa O bucătărie viu colorată atrage atenția asupra sa

  • Gri + verde deschis + alb. O combinație bună pentru bucătăriile mari în care proprietarii refuză dulapurile de perete. Pereții goi gri închis acționează ca pânza principală a acestui tablou. Set de mobilier – verde deschis, lucios. Masa de luat masa este albă, lucioasă. Accesorii albe. Subtil, proaspăt și inteligent – asta putem spune despre acest interior.
  • Lime suculent + bej cald + roșu închis. Un alt interior luminos de bucătărie care face camera să fie la modă și dinamică. Reparația constă în instalarea unei unități de bucătărie, a cărei culoare principală este varul suculent. Pereții și podeaua trebuie să fie bej cald, delicate, deschise. Masa de luat masa este din sticlă transparentă, iar scaunele sunt de culoare roșu închis, lucios, activ. Lămpile se potrivesc mai bine cu culoarea scaunelor.

O combinație neobișnuită de nuanțe și culori familiare poate fi o soluție elegantă pentru o bucătărie de orice dimensiune. O combinație neobișnuită de nuanțe și culori familiare poate fi o soluție elegantă pentru o bucătărie de orice dimensiune.

  • Paletă de culori alb + vibrant. Acest interior conduce acum lista celor mai preferate. Culoarea pereților, tavanului, podelei și mobilierului este albă. Dar acesta este cazul când accesoriile decid totul. Și trebuie să fie multicolore, se folosesc cel puțin trei culori. De exemplu, scaune negre, verzi și roz moi. Fata de masa sau perdele colorate. Containere colorate pentru materiale vrac. Ceas colorat, lampă colorată, textile colorate.

Un interior luminos nu înseamnă agresiv, înăbușitor. Poate fi calm, datorită combinației dintre o culoare de bază liniștită și mici accente puternice..

Spațiul din bucătărie câștigă înapoi dreptul la luminozitate și pretenții elegante, de ce să nu profitați de acest lucru?

Design modern de bucătărie (video)

Nu există limite la modă pentru bucătărie, după ce vedeți o fotografie pe Internet, puteți aprinde idei de transformare absolută în bucătăria dvs. Și acest lucru este mai bun decât să faci totul la modă veche, temându-te de noutate și de strălucirea dătătoare de viață. Încercați o nouă, originală, o astfel de cameră în sine vă va da putere și energie.

Culoare bucătărie (foto)