Dieta Charlotte cu mere: dulciuri pentru o talie subțire

Charlotte cu conținut scăzut de calorii vă va permite să vă păstrați silueta fără excepție din meniul multor plăcinte dulci îndrăgite de mulți Charlotte cu conținut scăzut de calorii vă va permite să vă păstrați silueta fără excepție din meniul multor plăcinte dulci îndrăgite de mulți

 • Timp de gătit: 45 minute;
 • Porții: 4;
 • Kcal: 149;
 • Proteine ​​/ grăsimi / carbohidrați: 4,59 g / 2,93 g / 62,2 g.

Dieta Charlotte: este posibil

Pentru a fi aromat, gustos și sănătos, este în general posibil? Cei care aderă la principiile unei alimentații adecvate nu vor să se abată de la scopul propus în nimic. În majoritatea cazurilor, oamenii renunță definitiv la dulciuri, produse de patiserie. Dar, în primul rând, nu toată lumea poate face acest lucru și, în al doilea rând, nu se grăbește la extreme. Dacă gătești din când în când o charlotte cu conținut scăzut de calorii la micul dejun, nu o consumi singură și nu mănânci altceva deasupra, acest lucru este foarte inclus în aceste principii ale unei nutriții adecvate..

Cu ajutorul unei charlotte dietetice, puteți satisface foarte bine foamea fără a afecta figura. Cu ajutorul unei charlotte dietetice, puteți satisface foarte bine foamea fără a afecta figura.

Dar chiar și cea mai scăzută calorie Charlotte vă va afecta subțierea taliei, dacă faceți o parte din ea, o mâncați seara și vă răsfățați cu numărul de porții – nu există astfel de feluri de mâncare minunate.!

Conținutul caloric al unei charlotte dietetice este de 149 Kcal la 100 g de produs, nu atât de mult, dacă acesta este micul dejun cu aburi cu ceai neîndulcit. Dacă mâncați iaurt dulce la micul dejun, conținutul de calorii va fi comparabil, dar senzația de plinătate va fi diferită. Așadar, o dată pe săptămână, în zece zile, gătește dimineața o charlotte cu mere și împarte acest mic dejun cu cineva apropiat.

Charlotte cu conținut scăzut de calorii: care este caracteristica sa

Cum diferă o charlotte dietetică de o tradițională obișnuită? Pot exista mai multe articole:

 • Mierea în loc de zahăr – da, închipuiți-vă, nu trebuie să adăugați deloc zahăr la tort;
 • Făină de ovăz – sunt sănătoase și ușoare și afectează gustul tortului;
 • Scorțișoară – și scorțișoara este un activator cunoscut al proceselor de digestie.

Desigur, există și alte alimente cu conținut scăzut de calorii, dar dacă le amestecați pe toate într-o singură rețetă, este posibil ca gustul felului de mâncare să fie radical diferit de ideile dvs. despre Charlotte – ușoare, fragede, dar nu și plăcinta dvs. de mere preferată.

Ingrediente

 1. Făină – o jumătate de pahar;
 2. Ou – 1 buc .;
 3. Albus de ou de pui – 2 buc .;
 4. Făină de ovăz – o jumătate de pahar;
 5. Mierea – 2-2,5 linguri .;
 6. Mere dulci – 4-5 buc .;
 7. Scorțișoară – un vârf.

Rețetă Charlotte cu conținut scăzut de calorii pas cu pas

Această rețetă este simplă pentru indecență, principalul truc nu este să iei tradiționalul Antonovka pentru plăcintă, ci să iei mere dulci.

Ce să facă în continuare:

 1. Bateți gălbenușul până se luminează;
 2. Bateți bine albii separat într-un castron adânc;
 3. Amestecă toate acestea în același castron adânc;
 4. Treptat, amestecând, adăugați făină pentru a preveni formarea de bulgări;
 5. Se toarnă acolo fulgi de ovăz;
 6. Amestecați ușor, suficient de lin aluatul de jos în sus, acest lucru este important, deoarece straturile de oxigen pot fi perturbate;
 7. Tăiați merele în cuburi mici, adăugați miere la ele și așteptați ca fructele să se facă suc;
 8. Se toarnă merele direct în aluat;
 9. Acoperiți tigaia cu hârtie de patiserie, presărați gri pentru a preveni lipirea;
 10. Se toarnă aluatul și se trimite tortul la coacere timp de 30 de minute, aruncând din când în când o privire în cuptor.

În jumătate de oră, primești o plăcintă gata preparată, o versiune ușoară a unei șarlote cu mere.

Adesea, se face o dieta charlotte pe chefir, în acest caz conținutul de făină și ouă este redus și se iau două sute de grame de chefir Adesea, se face o dieta charlotte pe chefir, în acest caz conținutul de făină și ouă este redus și se iau două sute de grame de chefir

Câte rețete delicioase de charlotte au fost inventate și poate cea dietetică va deveni bijuteria dvs. de coroană. Căutați versiunea dvs., adăugați-vă propriile ingrediente și bucurați-vă de mireasma parfumată Charlotte iubită de toate generațiile.

poftă bună!

Dieta Charlotte cu mere pas cu pas cu o fotografie

Începem să pregătim o dietă charlotte ungând forma cu unt și presărând-o cu zahăr pudră Începem să pregătim o dietă charlotte ungând forma cu unt și presărând-o cu zahăr pudră Merele pentru plăcintă trebuie tăiate cu grijă în pene. Merele pentru plăcintă trebuie tăiate cu grijă în pene. Pentru a face o charlotte cu conținut scăzut de calorii, avem nevoie de puțin suc de lămâie. Pentru a face o charlotte cu conținut scăzut de calorii, avem nevoie de puțin suc de lămâie. Apoi luăm albușurile ouăle și le batem cu zahăr granulat. Adăugați cantitatea necesară de făină în amestecul finit și bateți din nou Apoi luăm albușurile ouăle și le batem cu zahăr granulat. Adăugați cantitatea necesară de făină în amestecul finit și bateți din nou Apoi întindem aluatul pe mere și îl întindem cu grijă pe întreaga zonă a matriței. Masa trebuie să fie groasă Apoi întindem aluatul pe mere și îl întindem cu grijă pe întreaga zonă a matriței. Masa trebuie să fie groasă Durează 40 de minute pentru a coace Charlotte în cuptor la foc mediu Durează 40 de minute pentru a coace Charlotte în cuptor la foc mediu Când tortul este copt, presărați-l cu scorțișoară pentru frumusețe. Vasul este gata. Poftă bună! Când tortul este copt, presărați-l cu scorțișoară pentru frumusețe. Vasul este gata. poftă bună!

Diet Charlotte cu brânză de vaci (video)