Combinația dintre o bucătărie întunecată și un blat întunecat: fotografie în interior

Atunci când alegeți un model de blat, trebuie să acordați o atenție specială materialului cu care a fost creat și să alegeți culoarea potrivită Alegând un model de blat, trebuie să acordați o atenție specială materialului cu care este creat și să alegeți culoarea potrivită.Fiecare parte a casei are principala „atracție” a camerei. Pentru bucătărie, un astfel de atribut este blatul. Pe lângă rolul său de producție (tăierea alimentelor, mutarea vaselor grele fierbinți și murdare etc.), nu uitați că această piesă de mobilier este, de asemenea, o parte importantă a interiorului general. Numai respectarea anumitor condiții va contribui la realizarea efectului dorit..

Cum se alege culoarea blatului pentru bucătărie

Pentru orice interior de bucătărie, este foarte important să nu calculați greșit cu blatul. Respectând regulile elementare, puteți face cu ușurință mobilierul să se potrivească perfect, iar bucătăria devine un loc de confort și confort..

Comparativ cu mobilierul din alte camere, blaturile de bucătărie pot fi de diferite culori și nuanțe. În comparație cu mobilierul din alte camere, blaturile de bucătărie pot fi de diferite culori și nuanțe.

Este foarte important să observați contrastul, care ar trebui să se încadreze în mod ideal în interiorul general:

  1. Turcoaz sau portocaliu nuanțele blatului aduc o atmosferă pozitivă în cameră și au un efect bun asupra poftei de mâncare.
  2. Verde sau albastru tonurile mobilierului sunt potrivite pentru cei care caută să aducă o cameră calmă și relaxantă în cameră.
  3. Culori deschise va fi soluția perfectă pentru bucătăriile mici. Cu o astfel de masă, camera se simte ușoară și vizual pare mai mare decât este cu adevărat. Prezența culorilor calde în mobilierul de bucătărie contribuie la un apetit bun și o atmosferă calmă.
  4. Liliac sau albastru blatul adaugă propriul poftă designului. Culorile se potrivesc bine în interior atunci când ferestrele camerei sunt situate pe partea însorită. Cu toate acestea, utilizarea unor astfel de blaturi nu este recomandată dacă nu este suficientă lumină în cameră..

Tonurile întunecate ale blatului se potrivesc bine cu mobilierul deschis. În astfel de bucătării se obține un contrast elegant. Aceste culori sunt foarte populare astăzi. Tonurile întunecate ale blatului se potrivesc bine cu mobilierul deschis. În astfel de bucătării se obține un contrast elegant. Aceste culori sunt foarte populare astăzi.

Blaturile albe se vor potrivi iubitorilor de stil clasic. Totuși, pentru ca bucătăria să nu pară prea „sterilă”, alte nuanțe trebuie să fie prezente în interior..

Cum să alegeți un blat de bucătărie (sfat video)

Bucătărie ușoară cu blat întunecat: principalele avantaje

Feedback-ul consumatorilor ne permite să spunem cu încredere că folosind un blat întunecat, este posibil să obținem o soluție excelentă de design pentru bucătărie. Cu toate acestea, o bucătărie întunecată cu blat întunecat nu este soluția potrivită pentru interiorul general..

Combinația de tonuri de alb și negru în design a rămas relevantă de mulți ani. Dar, luând decizia de a decora camera în acest fel, aveți nevoie de o abordare temeinică și îngrijită..

Nu uitați că nuanțele întunecate pot fi dificile pentru percepția vizuală. Nu uitați că nuanțele întunecate pot fi dificile pentru percepția vizuală.

În plus, este important să vă asigurați că contrastul nu este prea saturat. În caz contrar, va fi creată o imagine apăsătoare și mohorâtă..

Este mai bine ca suprafața neagră să fie lucioasă și oglindită, lumina reflectată în ea va ajuta la obținerea unui efect bun. Această opțiune ajută la adăugarea misterului și profunzimii camerei..

Apropo, o cameră în tonuri de alb cu un blat întunecat este o soluție de design clasic preferată. Această combinație va fi fundalul perfect pentru mobilierul de orice culoare..

O bucătărie ușoară nu trebuie să fie albă; nuanțele lăptoase și mate vor fi o soluție excelentă de design. O bucătărie ușoară nu trebuie să fie albă; nuanțele lăptoase și mate vor fi o soluție excelentă de design.

Realizarea unui blat întunecat pentru o bucătărie albă nu va fi o problemă. Aproape orice material posibil poate fi folosit aici – lemn, marmură, MDF sau piatră artificială. Mesele din sticlă închisă sunt, de asemenea, ideale..

Fațade albe și blaturi întunecate în designul bucătăriei (video)

Mese din sticlă neagră pentru bucătărie: o soluție versatilă pentru interior

Mulți designeri preferă astăzi să folosească mese din sticlă. O bucătărie cu astfel de mobilier atrage imediat atenția, oferind camerei originalitate. Tehnologia fabricării meselor din sticlă vă permite să le utilizați fără să vă faceți griji cu privire la siguranță și fiabilitate.

Principalele caracteristici distinctive ale producției de mese din sticlă sunt stabilitatea ridicată și rezistența materialului. Principalele caracteristici distinctive ale producției de mese din sticlă sunt stabilitatea ridicată și rezistența materialului.

Avantajele meselor din sticlă:

  1. Paleta de nuanțe care este folosită pentru a face mese de sticlă este cu adevărat uimitoare. Toată lumea poate alege pentru sine culoarea corespunzătoare interiorului camerei. Poate fi nuanțe transparente, negre, mate sau nuanțate..
  2. Carcasa, precum și picioarele mesei din sticlă joacă un rol important în crearea imaginii perfecte de design a mesei. Pentru fabricarea lor se utilizează materiale cromate, lemnoase sau plastice..
  3. Masa din sticlă se potrivește în aproape orice stil de bucătărie. Un astfel de atribut al interiorului este o soluție universală, deoarece suprafața transparentă își îndeplinește funcția principală – este combinată cu orice mobilier, datorită invizibilității sale. Prin urmare, creând imaginea dorită, trebuie doar să alegeți cadrul și scaunele potrivite..

De ce este relevantă sticla neagră astăzi?

După ce a făcut o alegere în favoarea sticlei negre, în cameră se creează un interior gotic. La urma urmei, chiar dacă bucătăria este echipată cu mobilierul cel mai modern, adăugând acest element de decor, este posibil să se obțină eleganță și glamour. Culoarea neagră pare să recreeze atmosfera de lux din cameră..

Dar nu ar trebui să alegeți scaune întunecate pentru o astfel de masă. Trebuie să existe un contrast – scaunele albe sunt potrivite pentru o suprafață neagră.

Bucătăria alb-negru a fost de mulți ani soluția preferată a designerilor. Prin urmare, astfel de mese din sticlă se potrivesc bine în interior. Bucătăria alb-negru a fost de mulți ani soluția preferată a designerilor. Prin urmare, astfel de mese din sticlă se potrivesc bine în interior.

Nu acordați preferință unui blat negru dacă bucătăria are mobilier viu colorat sau este realizată în culori închise. Dar cum să alegeți designul optim al bucătăriei dacă proprietarii casei preferă mobilierul întunecat?

Mese de sticlă pentru bucătărie (video)

Cum să alegi bucătăria întunecată potrivită cu un blat deschis

Pentru a nu avea probleme cu selectarea culorii blatului, este necesar să se țină seama de culoarea generală a camerei (tapet, mobilier și tot felul de ustensile). Este important ca fiecare detaliu al interiorului să se potrivească perfect designului înconjurător..

Dacă bucătăria este dominată de culori închise, alegerea unui blat alb este cea mai bună opțiune pentru a crea un contrast armonios. Culoarea albă creează o aură de curățenie în cameră Dacă bucătăria este dominată de culori închise, alegerea unui blat alb este cea mai bună opțiune pentru a crea un contrast armonios. Culoarea albă creează o aură de curățenie în cameră

Aceste căști au găsit mulți fani, datorită compatibilității sale cu aproape orice stil..

O bucătărie cu mobilier negru sau negru va fi o soluție excelentă de contrast pentru suprafețele ușoare. De exemplu, culoarea lemnului alb sau lăptos adaugă confort și confort în cameră, iar cu un astfel de blat de piatră naturală albă, se creează o imagine de cost ridicat și eleganță..

Cu toate acestea, există mai multe nuanțe pentru utilizarea acestor blaturi:

  1. O suprafață ușoară din piatră acrilică este cea mai bună opțiune pentru o bucătărie. Acest material vă permite să nu vă faceți griji cu privire la surprize neplăcute în timpul funcționării. Datorită acestui fapt, întreținerea blatului se va distinge prin simplitate și comoditate..
  2. Dacă învelișul alb este realizat din PAL, pot apărea unele probleme cu utilizarea acestuia. Aceste mese au cusături în care pătrunde murdăria..

Un blat ușor face aspectul unei unități de bucătărie întunecată mai puțin voluminos, mai ales când vine vorba de stil clasic Un blat ușor face aspectul unei unități de bucătărie întunecată mai puțin voluminos, mai ales când vine vorba de stil clasic

Pentru a menține blatul în stare perfectă, va trebui să îi monitorizați starea mai des și mai minutios..

Bucătărie întunecată cu blat ușor în interior (video)

Deci, atunci când alegeți un blat de bucătărie, ar trebui să țineți cont de dimensiunea camerei și de interiorul general. Este important să ne amintim că obiectele de culoare deschisă pot apărea vizual mai mari, supraîncărcând astfel vizual camera. Un blat întunecat ajută la absorbția luminii într-o bucătărie mică. Prin urmare, cea mai bună soluție ar fi o opțiune de contrast selectată corect..

Proiectarea unei bucătării întunecate cu un blat întunecat (foto)