Care sunt avantajele unei bucătării-sufragerie și cum puteți bate designul corect

Bucătăria, care include o sală de mese completă, este un spațiu foarte confortabil și confortabil. Bucătăria, care include o sală de mese cu drepturi depline, este un spațiu foarte confortabil și confortabil. De fapt, sala de mese este mobilier sub forma unei mese și scaune, în spatele căreia se țin mese de familie. Uneori, sala de mese poate fi o cameră separată. Dar există mai multe motive pentru care este mai bine să combinați aceste două camere. Veți afla despre acest lucru din acest articol..

Proiect de design interior creativ

Experții identifică mai multe principale opțiuni de design interior pentru bucătărie – sufragerie:

 • combinație de două camere. Un astfel de proiect este cel mai comun.
 • Zonare.
 • Sala de mese ca cameră separată.

Cea mai comună opțiune pentru proiectarea unei bucătării-sufragerie este o opțiune combinată. Cea mai comună opțiune pentru proiectarea unei bucătării-sufragerie este o opțiune combinată.

Bucătărie-sufragerie combinată cu living

Proiectul unei bucătării-sufragerie, combinat cu un living, vă permite să renovați o cameră confortabilă pentru a primi oaspeții. La planificarea unui astfel de interior, trebuie avut în vedere faptul că toate zonele trebuie combinate în stil. În același timp, ele trebuie diferențiate..

Zonare

Zonarea este necesară pentru a separa sala de mese de bucătărie. Pentru a efectua corect o astfel de reparație, aveți nevoie de:

 • instalați un contor de bare pe limitele zonelor;
 • bucătăria trebuie să aibă pardoseala potrivită;
 • alegeți astfel de scheme de culori care ar merge bine unul cu celălalt.
 • Ridicați toate mobilierele necesare.

Blatul barului va servi ca o alternativă excelentă la masa obișnuită din bucătărie. Dar, dacă camera este mare, atunci nu este nevoie să curățați masa..

Sala de mese poate fi amplasată într-o cameră separată, închizând-o cu pereți translucizi Sala de mese poate fi amplasată într-o cameră separată, închizând-o cu pereți translucizi Blatul barului, pardoseala și coloanele contribuie la zonarea bucătăriei-sufragerie, combinate cu camera de zi Blatul barului, pardoseala și coloanele contribuie la zonarea bucătăriei-sufragerie, combinate cu camera de zi

Zonare se poate face în două moduri:

 • folosind iluminatul. Se recomandă suspendarea lămpilor în zona de lucru. De exemplu, montați-le în dulapuri de perete..
 • Instalați pasul. Astfel, zonarea are loc cu ajutorul unei elevații.

Sufragerie combinată cu bucătărie

Acest proiect implică prin următoarele cerințe:

 • materialele de finisare trebuie să fie rezistente la umiditate și practice;
 • designul sufrageriei poate fi compus din materiale simple care sunt utilizate în spațiile de locuit;
 • iluminarea în ambele zone este diferită.

Materialele pentru finisarea bucătăriei-sufragerie trebuie să fie practice și rezistente la umiditate Materialele pentru finisarea bucătăriei-sufragerie trebuie să fie practice și rezistente la umiditate

Bucătărie-sufragerie dintr-o cameră mică. Aspect

Pentru ca o cameră mică să se dovedească a fi un design excelent al unei săli de mese combinată cu o bucătărie, trebuie doar să ai dorința și să urmezi anumite recomandări. Singurul aspect negativ este că într-o astfel de cameră există unele restricții în ceea ce privește designul..

Pentru bucătărie-sufragerie, trebuie să achiziționați sau să vă confecționați propriul mini-set. Spațiul rămas este determinat sub masa de luat masa. Pe perete, dacă este necesar, agățați un televizor cu plasmă.

Proiectare: sfaturi de bază

Dacă bucătăria și sala de mese sunt în aceeași cameră, atunci este necesar să alegeți decorul și articolele de interior potrivite pentru aceasta..

Zona de luat masa ar trebui să fie ușoară. Ferestrele franceze sunt cele mai potrivite. Acestea variază de la podea la tavan. Jaluzelele elegante sau perdelele de aer vor arăta armonios cu ele..

Agățați imagini pe pereți și așezați vaze înalte pe podea. Designul interior se va schimba imediat. În locurile reci, trebuie să existe un șemineu care să ofere căldură și confort. Micile reparații cosmetice nu vor strica.

Design bucătărie-sufragerie (video)

Aspect și opțiuni posibile

Aspectul include astfel de opțiuni de cameră:

 • Rând dublu. O astfel de reparație este potrivită pentru o cameră de bucătărie. Vă permite să faceți demnitatea din dezavantaj..
 • În formă de L. Zona de lucru este în colț. Astfel, oferă acces la orice element din toate părțile..
 • Liniar. Unitatea de bucătărie este instalată pe o parte și masa de luat masa pe cealaltă.
 • Ostrovnaya. Pentru a crea un interior spectaculos, acest aspect este cel mai potrivit. Fii creativ aici.
 • În formă de U. Folosit în încăperi mari. Setul de bucătărie poate fi amplasat de-a lungul a 3 pereți liberi.
 • În formă de G. Setul de bucătărie este amplasat în tot spațiul liber de pereți.

Dacă bucătăria este prea mică pentru a echipa o sală de mese în ea, puteți combina camera cu camera de zi. Dacă bucătăria este prea mică pentru a echipa o sală de mese în ea, puteți combina camera cu camera de zi. Amenajarea în două rânduri a mobilierului este optimă pentru bucătărie-sufragerie cu balcon Amenajarea în două rânduri a mobilierului este optimă pentru bucătărie-sufragerie cu balcon

Mobilier, electrocasnice și sfaturi privind selecția lor

Pentru echipamente trebuie să acordați o atenție specială:

 • cel mai bine este să alegeți un frigider cât mai silențios;
 • hota trebuie să fie foarte puternică, deoarece camera se va dovedi în cele din urmă mare;
 • dacă spațiul vă permite, atunci puteți așeza o canapea sau o canapea moale în sufragerie.

Ar trebui să experimentați cu mișcări mici și strălucitoare, care sunt puțin în afara stilului general. De exemplu, o oglindă postmodernă elegantă se va potrivi perfect și va dilua minimalismul strict. Aceasta este doar o opțiune creativă. Pot fi foarte multe..

Opțiuni de proiectare a bucătăriei-sufragerie (video)

Designul și principalele sale opțiuni

Dimensiunile zonei de lucru trebuie respectate. Ar trebui să aibă atât funcționalitate, cât și atractivitate. Este recomandabil să organizați toate zonele principale în așa fel încât, atunci când pregătiți mâncarea, să se facă mișcări inutile la minimum. Prin urmare, reparația zonei de lucru ar trebui să se realizeze în așa fel încât, ca urmare, să nu fie uriașă..

Stiluri de design

 • High Tech. Include culori precum alb, negru, metalic, argintiu și gri..
 • Clasic. Toate mobilierele de bucătărie sunt din lemn. Toate elementele de design sunt caracterizate prin curbe grațioase și estetice. Principalul dezavantaj este că este destul de dificil să păstrezi astfel de mobilier curat..
 • Art Deco. O bucătărie în acest stil are următoarele caracteristici: modele etnice geometrice, trăsături aerodinamice energetice, elemente decorative sub formă de triunghiuri și cercuri..
 • Modern. Folosește materiale compatibile reciproc. Particularitatea acestui stil este formele simple cu linii obișnuite, lipsite de coturi. Culoarea interioară este selectată independent.
 • Eco. Acest proiect este despre a fi creativ. Folosește elemente de vară. Caracteristici principale: mobilier minimalist, detalii din piatră sau lemn, ferestre luminoase uriașe, vase ceramice, o mulțime de plante, mult spațiu liber și așa mai departe..

Pentru o bucătărie-sufragerie combinată cu un living, stilul clasic este ideal Pentru o bucătărie-sufragerie combinată cu un living, stilul clasic este ideal Puteți zonifica o cameră folosind un design de perete diferit în zone diferite. Puteți zonifica o cameră folosind un design de perete diferit în zone diferite. Bucătăria-sala de mese de înaltă tehnologie este o soluție de design la modă Bucătăria-sufragerie de înaltă tehnologie este o soluție de design la modă

Pro de a combina două camere

O astfel de bucătărie are mai multe avantaje:

 • camera devine mai luminoasă;
 • devine posibil să primești oaspeți, fiind în același timp aproape de ei;
 • există spațiu liber din cauza absenței unui perete;
 • poți petrece timpul într-o companie mare.

Opțiuni de proiectare a bucătăriei-sufragerie (video)

Concluzie

Designul unei bucătării combinat cu o zonă de luat masa poate fi diferit. Principalul lucru este să-l păstrați în același stil. Nu te poți abate de la ea, altfel o nouă renovare nu va aduce decât dezamăgire. Amintiți-vă întotdeauna despre zonare, care, cu abordarea corectă, poate rezolva multe probleme..

Exemple de bucătărie-sufragerie (foto)