Bucătărie în culoarea fistic: combinarea corectă

Bucătăria cu fistic se distinge printr-o dispoziție calmă și culori delicate Bucătăria cu fistic se distinge printr-o dispoziție calmă și culori delicate. Bucătăria, de regulă, nu este foarte mare. Dar, în același timp, ar trebui să joace rolul unui loc pentru pregătirea mâncării, a unei mese și chiar a unui loc pentru primirea oaspeților. Din cheia în care este rezolvat decorul său, depinde în mare măsură dacă este plăcut să fii în el. Culoarea soluției de stil interior poate compensa deficiențele camerei și o poate face extraordinară. Care sunt avantajele culorii fisticului în acest sens?

Puterea fisticului

Avantajul bucătăriei cu fistic este că poate fi combinat cu succes cu aproape orice culoare și nuanță: de la texturi de lemn la pereți portocalii. Avantajul bucătăriei cu fistic este că poate fi combinat cu succes cu aproape orice culoare și nuanță: de la texturi de lemn la pereți portocalii. Bucătăria clasică în culoarea fistic își păstrează aristocrația Bucătăria clasică în culoarea fistic își păstrează aristocrația Fisticul poate fi combinat cu lemn de culoare închisă. Mânerele și accesoriile pentru uși cromate sunt concepute pentru a dilua interiorul. Fisticul poate fi combinat cu lemn de culoare închisă. Mânerele și accesoriile pentru uși cromate sunt concepute pentru a dilua interiorul.

Culoarea fisticului din interiorul bucătăriei este percepută ca proaspătă, dând vigoare și energie. Și, în același timp, această culoare este calmă – nu excită sistemul nervos, nu obosește și nu deprimă. Nu trezește pofta de mâncare, dar nici nu o suprima – această culoare este ideală pentru bucătărie!

Un alt plus în favoarea alegerii unei culori fistic este că nu este banală, atâta timp cât este rar folosit și vă permite să creați soluții cu adevărat diverse, neconvenționale. Acest lucru se datorează sunetului nobil de culoare, care face interiorul respectabil, reținut și rafinat..

Culoarea fistic se echilibrează pe o linie fină între tonurile strălucitoare și palide, ceea ce îl face atât de armonios..

Pentru care interioare sunt potrivite pentru fistic

Dorința de a avea o bucătărie însorită nu se împlinește întotdeauna – adesea părțile laterale ale camerei se îndreaptă spre părțile rare luminate ale casei. În acest caz, este posibil să faceți camera mai veselă, mai luminoasă, mai însorită folosind anumite culori de design. Iar fisticul de aici este favoritul desăvârșit.

La fel, această culoare este ideală pentru crearea de bucătării în diferite stiluri:

  • clasic;
  • țară;
  • provence;
  • Japonez;
  • minimalism.

Culoarea fistic poate avea o mare varietate de nuanțe, echilibrând între verde și bej Culoarea fistic poate avea o mare varietate de nuanțe, echilibrând între verde și bej Într-o bucătărie mică, această culoare va fi cea mai preferabilă. Într-o bucătărie mică, această culoare va fi cea mai preferabilă.

Atunci când creați diferite stiluri de bucătării, culoarea fistic poate fi folosită ca principală culoare dominantă și ca accent sau complement..

Important: atunci când creați un interior, trebuie să vă opriți la timp și să nu-l supraîncărcați cu tonuri de fistic. Un lucru se face în această culoare – pereți, perdele sau căști. Abundența de fistic face interiorul intruziv.

Combinații de culori în interior

Fisticul este perfect pentru stilurile moderne de bucătărie Fisticul este perfect pentru stilurile moderne de bucătărie

Fisticul merge bine cu multe flori. Combinația de culori vă permite să creați o varietate de soluții și să schimbați interioarele dincolo de recunoaștere:

  • Fistic și verde deschis: combinația perfectă pentru spații mari. Cea mai bună opțiune ar fi o combinație de pereți cu fistic și setul cu cască verde deschis.

Important: În tandemul de fistic și verde deschis, este logic să adăugați un accent alb – ca perdele pe ferestre și fețe de masă pe masă. Acest lucru va face interiorul mai proaspăt și mai luminos..

  • Fistic și culoarea lemnului cald: o combinație excelentă pentru a crea interioare în stil rustic. Creează un sentiment de căldură, spațiu și apropiere de natură. Pereții bucătăriei de culoarea fisticului sunt perfect separați de mobilierul din lemn natural. Piersica și portocaliul pot fi folosite ca accente de culoare suplimentare..
  • Fistic și perlă: Perla și toate nuanțele de gri înmoaie fisticul și îi accentuează adâncimea. Această combinație este rară datorită atitudinii prudente față de gri în interior. Între timp, mobilierul cu fistic pe fundalul soluțiilor de perete gri-perlat creează o atmosferă de confort deosebit în bucătărie..
  • Fistic și alb: Combinație clasică de culori. Bucătăria într-o astfel de soluție arată întotdeauna respectabilă, proaspătă și elegantă. Puteți folosi în siguranță nuanțele de scorțișoară ca accente de culoare..
  • Fistic și negru: Arată mai mult decât extravagant. În același timp, o astfel de combinație de culori nu obosește, ceea ce este o calitate valoroasă pentru interioare..

Important: Pereții cu fistic și un șorț negru arată grozav în combinație cu un set alb-negru.

Combină perfect fisticul cu bejul.

Pereții de culoarea fisticului vor face interiorul bucătăriei mai calm și mai cald. Pereții de culoarea fisticului vor face interiorul bucătăriei mai calm și mai cald. Umbra bucătăriei cu fistic depinde de iluminare - dacă strălucirea lămpilor are o nuanță galbenă, atunci fisticul va fi mai saturat, dacă este alb, atunci mai aproape de verde deschis Umbra bucătăriei cu fistic depinde de iluminare – dacă strălucirea lămpilor are o nuanță galbenă, atunci fisticul va fi mai saturat, dacă este alb, atunci mai aproape de verde deschis

Concluzie

Dacă doriți să creați un interior la modă și extraordinar, acordați atenție culorii fisticului. Și, deși, de regulă, o astfel de vopsea în forma sa pură se găsește rar în magazine, întrebarea cum să obțineți o culoare fistic este ușor de rezolvat. Este suficient să achiziționați vopsea albă, culori galbene și verzi și puteți obține nuanța dorită.

Bucătărie culoare fistic (fotografie interioară)