Bucătărie durabilă din lemn masiv: un clasic la alegere

Bucătăria din lemn masiv arată elegant și nobil Bucătăria din lemn masiv arată elegant și nobil O bucătărie nu este o cameră al cărei design nu contează cu adevărat. Chiar și în cuști de depozitare, proprietarii moderni se străduiesc să fie originali, să aranjeze perfect totul la locul său. Și bucătăria este un obiect strategic, unde mobilierul ar trebui să fie de bună calitate, de preferință din material natural și cu același design, aș vrea să nu șchiopăteze.

Cu siguranță vă puteți baza pe o bucătărie din lemn masiv în acest sens. Și chiar și cea mai modestă bucătărie exterioară din fag, pin sau stejar, în special una realizată manual, va fi un decor interior.

Bucătărie solidă naturală

Acesta este exemplul cel mai evident al unui clasic elegant care nu va ieși din modă mult timp. Și dacă aveți încă dubii dacă o bucătărie dintr-o astfel de gamă poate deveni un decor al apartamentului dvs., treceți doar prin lista avantajelor evidente ale designului..

O bucătărie din lemn natural solid are următoarele avantaje:

 • Mobilierul modern nu se teme de temperaturi extreme, atacuri de umiditate sau mucegai – suferă o prelucrare excelentă cu impregnări speciale și antiseptic;
 • Este ușor de îngrijit – o cârpă umedă este suficientă și, ocazional, o soluție de săpun;
 • Atât în ​​spațiile mari, cât și în cele mici, o bucătărie din lemn masiv se poate amesteca ușor armonios în interior;
 • În exterior, astfel de mobilier arată nobil, elegant, iar designul modern îi permite să rămână elegant..

O bucătărie funcțională din stejar solid natural va dura foarte mult timp O bucătărie funcțională din stejar solid natural va dura foarte mult timp

Puteți cumpăra gătite gata făcute, de exemplu, bucătării pe colț pe bază de lemn masiv, puteți construi, de asemenea, o structură uimitoare cu propriile mâini.

Mobilier de bucatarie din lemn masiv

Merită să luați în considerare separat modul exact în care va fi utilizat setul pentru bucătărie și ce fel de lemn se potrivește preferințelor dvs..

Ce matrice să alegeți pentru bucătărie:

 • Bucătărie solidă de mesteacăn. În forma lor pură, astfel de bucătării sunt mai puțin frecvente, totuși producătorii se bazează pe bucătării combinate din mesteacăn solid, unde sunt utilizate și alte materiale. În exterior, aceste căști se dovedesc a fi destul de originale, dar calitatea este, de asemenea, fără îndoială..
 • Bucătării din lemn masiv de fag. De ce iubește producătorul bucătăriilor din fag, deoarece această rasă este ușor de colorat. Adică, dacă aveți preferințe stricte de culoare, alegeți mobilier din fag, iar maestrul vă va putea satisface dorințele. Și recenziile despre bucătăriile din fag sunt foarte bune.
 • Bucătării solide din pin. Puternic, nobil, durabil. Cea mai importantă diferență între astfel de bucătării este un model special din lemn, în care o astfel de bucătărie depășește chiar și desenele din fag și unele specii nobile..
 • Bucătării solide din frasin. Cenușa este o rasă ușoară, proaspătă, dacă pot spune așa. Deci, dacă doriți să lăsați mai mult soare în bucătăria dvs., alegeți un frasin.
 • Bucătării din cireșe solide. Umbra acestui lemn este frumoasă în sine, autosuficientă, astfel încât designul unei astfel de bucătării nu ar trebui să fie supraîncărcat cu decor..

O bucătărie de frasin va fi o opțiune excelentă pentru o cameră mică. O bucătărie de frasin va fi o opțiune excelentă pentru o cameră mică. Mesteacănul solid este foarte moale și flexibil în procesare Mesteacanul solid este foarte moale și flexibil în procesare

Achiziționând o bucătărie, a cărei gamă este valoroasă și bine procesată, investiți profitabil – o bucătărie din fag, pin, cireș și alte specii va dura foarte mult timp.

Cum se elaborează un proiect de proiectare a bucătăriei

Puteți utiliza servicii online, care vă vor oferi în cele din urmă un proiect de proiectare finalizat. Dar multe dintre aceste programe necesită investiții financiare, așa că nu vă mirați dacă serviciul vă solicită să vă îndreptați puțin..

Dacă nu doriți cu adevărat să apelați la tehnologiile Internetului, proiectul poate fi realizat în întregime manual. Dar nu se poate face fără anumite cunoștințe. În primul rând, trebuie să faceți cele mai precise măsurători posibile. În al doilea rând, amintiți-vă noțiunile de bază ale scalării de la cursul de desen școlar. În cele din urmă, va trebui să vă uitați la mai multe proiecte, ale căror exemple vor oferi o înțelegere generală a modului în care este modelat un proiect de proiectare..

Există mulți designeri online, iar printre aceștia sunt cei în care creați un proiect de design gratuit. Acest lucru nu înseamnă că programul este rău, pur și simplu nu puteți crea un proiect de autor cu acesta – ei folosesc articole de mobilier gata făcute din cataloage ale unor producători cunoscuți. Dar chiar și un astfel de proiect de design poate deveni o bază bună..

Bucătărie solidă de mesteacăn (video)

Bucătării din lemn masiv de la producător: în cine să ai încredere

Conform vechiului obicei de a se îndoia de calitatea produselor unui producător autohton, cineva nu poate lua în considerare deloc mobilierul produs de Rusia. Dar mobilierul italian și alți importatori globali de multe ori doar vă vând marca. Rusia folosește adesea aceeași tehnologie ca și italienii.

Bucătăriile bieloruse, standard și colțare, sunt, de asemenea, foarte solicitate, designerii pot prezenta un proiect care, de asemenea, nu este inferior exterior omologilor occidentali..

Deci, seturile de bucătărie marcate cu „Rusia” sau altă denumire a țării în care a fost produs nu sunt cu siguranță inferioare mărcilor mondiale în multe privințe, dar undeva le ocolesc. Desigur, mărcile naționale trebuie să aibă o bună reputație, vă rugăm să acordați atenție acestui lucru.

Producție de bucătărie din lemn masiv: ce este la modă acum

Da, și clasicele pot fi, de asemenea, la modă sau pot fi inferioare altor stiluri ca aspect. Producția de bucătării din lemn masiv astăzi trebuie să urmeze tendințele actuale.

În vogă acum:

 • Bucătării în stil rustic – confortabil, confortabil, al cărui aspect este mai degrabă sentimental, dar dulce pentru simplitatea sa;
 • Bucătării moderne cu forme și linii simplificate, funcționalitate accentuată și decor minimal;
 • Bucătării în combinație de materiale naturale – o combinație de piatră, lemn și metal, o construcție destul de scumpă, dar aspectul este impresionant.

Bucătăriile din colț sunt populare de mult timp Bucătăriile din colț sunt populare de mult timp

Bucătăriile din colț sunt din nou la mare căutare, pe măsură ce economiile de spațiu apar în prim plan.

Bucătărie DIY din lemn masiv

Acesta este un proces destul de complicat – să faci o bucătărie din lemn cu propriile mâini. Nu puteți face fără o anumită experiență, dar procesul este simplificat de faptul că puteți achiziționa piese gata făcute. Adică, tu însăși vei întocmi un desen, dar nu este nevoie să tai materialul – dai datele specialiștilor, iar aceștia îți furnizează piese gata făcute pe care trebuie doar să le asamblați..

Asamblarea în acest caz este ușor de realizat, elemente de fixare de înaltă calitate și un instrument bun vă vor ajuta să faceți totul rapid și fiabil.

Dacă achiziționați fațade de bucătărie, trebuie totuși să le prelucrați cu propriile mâini..

Orice lemn necesită o prelucrare adecvată Orice lemn necesită o prelucrare adecvată

Prelucrarea fațadelor de bucătărie, a căror masă este naturală:

 • Fatadele sunt tratate cu pata de lemn;
 • Totul ar trebui să se usuce bine;
 • Măcinați toate neregulile cu șmirghel;
 • Re-tratați-l cu o pată, lăsați-l să se usuce;
 • Prelucrare secundară cu șmirghel;
 • Lac de lemn final.

Mobilierul personalizat din același fag, cireș sau pin nu este în niciun caz inferior mobilierului din fabrică. Mai mult, opțiunile de finisare se înmulțesc – cu propriile mâini puteți decora mobilierul astfel încât nimeni să nu găsească ceva similar în magazin..

Este convenabil să faceți bucătării pe colț cu propriile mâini – sunt mici, materialul mic va merge la ele. Lucrați cu un designer online, comandați tăierea pieselor de la specialiști și apoi montați bucătăriile de colț.

Fațade de bucătărie personalizate din lemn masiv (video)

Fagul solid, pinul sau alt lemn este, ca și până acum, un material excelent pentru producția de mobilier. Și dacă prețuiți durabilitatea lucrurilor, nobilimea aspectului lor, atunci o bucătărie din lemn este cu siguranță o idee bună..

Bucătării din lemn masiv în interior (galerie foto)