Bucătărie de vară cu verandă: proiecte interesante

Bucătăriile de vară cu verandă câștigă din nou popularitate Bucătăriile de vară cu verandă câștigă din nou popularitate.Proiecte pentru bucătăriile de vară au apărut încă din zilele Uniunii Sovietice. Pentru mulți oameni, copilăria este asociată cu o casă mică din lemn, în care vara puteți sta într-o bucătărie mică și confortabilă. Astăzi, moda pentru o bucătărie de vară cu verandă a revenit. În consecință, toată lumea este interesată de cum să o construiască. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați instrucțiunile și recomandările utile..

Proiect de bucătărie de vară

În bucătăria de vară se prelucrează legumele, fructele de pădure și fructele. Aici își pregătesc mâncarea și se bucură de mese în aer curat. O bucătărie de vară poate îndeplini și alte funcții de zi cu zi. De asemenea, datorită foișorului, poate fi amenajat un pat suplimentar..

Bucătăria de vară este o cameră multifuncțională în timpul sezonului cald. Bucătăria de vară este o cameră multifuncțională în timpul sezonului cald.

Există o mulțime de opțiuni de design interior pentru o astfel de cameră. Prin urmare, vom lua în considerare cele mai interesante proiecte..

Bucătărie de vară și verandă deschisă

Acest proiect implică:

 • oaspeții întâlnirii;
 • organizarea concediilor de familie;
 • executarea lucrărilor de bază.

Mai mult, acest proiect arată exact ca o casă mică. Se decontează exclusiv în zilele calde de vară..

O bucătărie de vară cu verandă deschisă poate face parte din casă, combinată cu un acoperiș O bucătărie de vară cu verandă deschisă poate face parte din casă, combinată cu un acoperiș Proiectul de bucătărie de vară cu verandă este o clădire mică, cu o terasă largă Proiectul de bucătărie de vară cu verandă este o clădire mică, cu o terasă largă

O astfel de cameră este construită cu costuri materiale reduse și este destul de simplă. În această casă, pe lângă bucătăria însăși, mai este prevăzută doar o cameră. Continuarea casei este terasa. Mobilierul principal este scos pe verandă, iar oaspeții și mesele de familie se țin la aer curat.

Acoperișul este format dintr-o singură parte a casei și a verandei în sine.

Bucătărie de vară cu acces la verandă

Recent, a devenit la modă să se prelungească pridvorul. Din această cauză, devine posibilă realizarea unei extensii-terase. Pentru a realiza acest proiect, va trebui să instalați grinzi speciale de sprijin și să instalați partiții. Când se termină lucrarea principală, rămâne să se facă un baldachin oblic din peretele casei.

Veranda deschisă poate fi folosită ca loc pentru gătit și mese de familie Veranda deschisă poate fi folosită ca loc pentru gătit și mese de familie

Fiecare persoană va putea intra pe verandă prin prag. Dezavantajul acestei bucătării este că acest design este potrivit doar pentru un anumit tip de cameră..

Proiecte de bucătărie de vară cu foișor

Bucătăria de vară poate fi, de asemenea, dotată cu foișor. În ea, puteți face pregătiri pentru iarnă sau puteți găti un grătar..  Avantajele unei bucătării de vară cu foișor sunt următoarele:

 1. la rearanjarea vaselor, sunetele inutile nu deranjează pe nimeni;
 2. mirosurile nu deranjează locuitorii casei;
 3. confort, spațiu și ventilație constantă.

Opțiuni pentru bucătăriile de vară cu verandă (video)

fundație

O casă de vară nu poate face fără o fundație. Se poate face cu ușurință cu propriile mâini.. Această construcție este obligatorie au caracteristici precum:

 • putere,
 • rezistența la încărcările vântului,
 • fiabilitate.

În același timp, nu există cerințe serioase pentru fundație. Pentru această clădire, de exemplu, vor exista plăci obișnuite..

Fundația monolitică este cea mai potrivită pentru proiectele de bucătărie de vară. Plăci suplimentare sunt plasate în colțuri. Acest lucru conferă casei fiabilitate și durabilitate..

Fundația tipului selectat trebuie realizată în conformitate cu proiectul Fundația tipului selectat trebuie realizată în conformitate cu proiectul Fond de ten pentru benzi - cea mai bună opțiune pentru o bucătărie de vară cu o verandă atașată casei Fond de ten pentru benzi – cea mai bună opțiune pentru o bucătărie de vară cu o verandă atașată casei

Proiect cadru

Construcția cadrului ar trebui să înceapă atunci când fundația a fost deja turnată. Grinzile trebuie fixate cu colțuri metalice pentru o mai bună fiabilitate. Acest lucru va asigura că casa nu se prăbușește în caz de rafale puternice de vânt..

Construcție pe etape cadrul arată astfel:

 • înainte de instalarea pereților, grinzile sunt acoperite cu vopsea sau lac;
 • grinzile structurii de susținere sunt conectate între ele într-o creastă și în limbă;
 • cu ajutorul șuruburilor, sunt furnizate elemente de fixare suplimentare grinzilor;
 • colțurile trebuie fixate cu șuruburi metalice;
 • grinzile de margine din lemn sunt atașate la fundație folosind colțuri;
 • pentru cablurile electrice și conductele de apă, este imperativ să se prevadă găuri pentru comunicații.

După finalizarea proiectului cadrului, bucătăria de vară este echipată cu apă și electricitate.

Un proiect de bucătărie de vară cu verandă deschisă poate deveni destul de funcțional de utilizat. Un proiect de bucătărie de vară cu verandă deschisă poate deveni destul de funcțional de utilizat.

Modele de acoperiș și frontonă

Când se construiește o bucătărie de vară, care are o verandă, este imperativ să se țină cont de configurația frontonului. Depinde, de asemenea, direct de panta acoperișului. Nodurile care conectează frontonul sunt lucrate cu mare atenție..

Grinzile dreptunghiulare sunt cea mai bună alegere pentru acest design. Ancorele metalice oferă rigiditate.

Proiecte 3D de bucătării de vară cu verandă (video)

Concluzie

O casă de vară cu bucătărie poate fi dotată atât cu o verandă, cât și cu un foișor. Ce proiecte îți plac mai mult depinde de tine. Nu este dificil să le construiți, este suficient să urmați recomandările scrise..

Proiecte de bucătărie de vară cu verandă (foto)