Alegerea unei plăci spaniole pentru un șorț în bucătărie: principalele avantaje și caracteristici

Gresia spaniolă pentru un șorț în bucătărie este un material de o calitate excelentă și un design cu adevărat luxos, ideal pentru iubitorii de tot ceea ce este original Plăci spaniole pentru spatele din bucătărie – un material de o calitate excelentă și un design cu adevărat luxos, ideal pentru iubitorii de tot ceea ce este original Spania are o istorie de o mie de ani în ceea ce privește fabricarea plăcilor ceramice. Fațadele templelor, monumentele arhitecturale din țară care au supraviețuit până în prezent, nu fac decât să confirme rezistența și calitatea plăcilor. Fabricile moderne apreciază meșteșugarii care cunosc toate complexitățile producției și tragerii. Combinația de tehnologii inovatoare, dezvoltare dinamică, istorie veche de secole garantează astfel produse de cea mai înaltă calitate.

Caracteristicile plăcilor ceramice spaniole

Spania este cel mai mare producător mondial de plăci ceramice.

Motivele acestei popularități se explică prin concurență internă ridicată, materii prime proprii de înaltă calitate (depozitele de argilă roșie și albă spaniolă au o cantitate minimă de impurități organice, care afectează rezistența produselor), tradiții vechi și secrete de producție care au fost acumulate de generații.

Plăcile ceramice spaniole au următoarele proprietăți: 100% rezistență la Plăcile ceramice spaniole au următoarele proprietăți: 100% rezistență la “șoc termic”, rezistență sporită la așchiere, rezistență ridicată la îndoire și despicare, precum și capacitatea de a rezista acțiunii substanțelor chimice agresive: atât alcalii, cât și acizii

Principalele proprietăți ale plăcilor ceramice spaniole:

 • Uzură redusă;
 • Durabilitatea desenului;
 • Soluții de design luminoase și masive datorită tehnicii de imprimare în patru culori;
 • Putere mare;
 • Segment de preț larg.

Caracteristicile artistice ale plăcilor

Se crede că popoarele temperamentale, de exemplu, cum ar fi spaniolii, ar trebui să aibă totul luminos și bogat, dar plăcile lor de bucătărie sunt realizate în culori neutre, în ciuda acestui fapt, arată luxos și original Se crede că popoarele temperamentale, de exemplu, cum ar fi spaniolii, ar trebui să aibă totul luminos și bogat, dar plăcile lor de bucătărie sunt realizate în culori neutre, în ciuda acestui fapt, arată luxos și original

Plăcile spaniole se caracterizează prin culori strălucitoare, modele contrastante, comploturi bucolice cu imaginea fructelor, feluri de mâncare, ornamente florale, care sunt perfecte pentru un șorț de bucătărie. Plăcile de perete sunt caracterizate de flori colorate, decoruri colorate și un amestec îndrăzneț de stiluri. În colecțiile spaniole există clasice dictate de secole de istorie și tendințe moderne de design.

Placi spaniole (video)

Plăci spaniole pentru șorțul din bucătărie: colecția companiei “Adex”

Ceramica din Spania este potrivită pentru decorarea oricărui stil de bucătărie. Pentru a sublinia rafinamentul și eleganța bucătăriei, puteți folosi un șorț special de perete care protejează zona de lucru de murdărie, abur, stropire de apă, murdărie și grăsime. Relevanța șorțului este dictată de factori estetici și operaționali: pe de-o parte, acoperă suprafața cea mai vulnerabilă – zonele din apropierea frigiderului, aragazului și chiuvetei, pe de altă parte, este un detaliu interior elegant, care subliniază designul bucătăriei.

Colecție de plăci spaniole pentru șorțul din bucătăria companiei Colecție de plăci spaniole pentru șorțul din bucătăria companiei "Adex" recunoscut și la cerere, este folosit în munca lor de designeri de interior de top

Plăcile ceramice spaniole îndeplinesc cerințele pentru un șorț de bucătărie:

 • Rezistent la substanțele chimice de uz casnic, umiditate și temperatură;
 • Nu arde și este fabricat din material ecologic, care este important pentru utilizarea zilnică a unui șorț de bucătărie;
 • Modelul nu este șters cu o curățare frecventă.

Un șorț din materialul potrivit va decora bucătăria și va facilita munca de uz casnic în casă pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, pentru această zonă a camerei, calitatea plăcilor trebuie să fie ridicată..

De exemplu, compania spaniolă „Adex” este un lider recunoscut, lucru confirmat de zeci de premii și premii internaționale. Istoria companiei începe în 1897. Succesul Adex este rezultatul muncii unei familii de-a lungul a patru generații. Datorită „Adex” în anii 50, lumea a primit plăci ceramice cu desene de Salvador Dali.

În orice interior, colecțiile de plăci Adex arată uimitor, calitatea sa este pur și simplu uimitoare și îi place pe toată lumea cu durabilitatea în utilizare. În orice interior, colecțiile de plăci Adex arată uimitor, calitatea sa este pur și simplu uimitoare și îi place pe toată lumea cu durabilitatea în utilizare.

Pentru zona backsplash este adesea folosită colecția Modernista, o imitație a plăcilor realizate manual. Colecția are 3 formate (10×10, 15×15, 7,5×15), o selecție imensă de tendințe și culori. Textura este creată cu efectul fisurilor sub glazură. Datorită smalțului crăpat, plăcile sunt protejate de influențele mecanice și chimice, ceea ce este foarte important pentru spatele bucătăriei.

Gresie “Biselado” 10×20 Spania: principalele colecții

Pentru șorțul de bucătărie, el folosește adesea o țiglă de 10×20. Această dimensiune se numește „zidărie” sau „biselado”. Cu toate acestea, printre mărcile spaniole, formatul unei astfel de plăci nu se găsește în fiecare colecție. Este reprezentată în colecțiile APE Biselado (Metro), CAS Biselado, El Barco Biselado.

Compania spaniolă „Absolut Keramika” a lansat în colecția sa „Monocolor” plăci de perete lucioase de dimensiuni mici 10×20 pentru decorarea bucătăriilor. Gresia are o imprimare foto cu diferite decoruri: fructe de pădure, fructe, boabe de cafea, un set de ceai, gresie albă cu imaginea de icre negre.

Compania spaniolă “Mainzu” în arsenalul său are o dimensiune a plăcilor de 10×20.

Colecția Biselado este considerată pe bună dreptate o alegere excelentă de plăci din spate pentru bucătărie, deoarece sunt foarte rezistente la uzură, rezistente la umezeală și durabile. Colecția Biselado este considerată pe bună dreptate o alegere excelentă de plăci din spate pentru bucătărie, deoarece sunt foarte rezistente la uzură, rezistente la umezeală și durabile.

 Colecții “Mainzu” format 10×20:

 • Doric;
 • Treviso;
 • Legno;
 • Arkadia.

Fabrica preferă stilul oriental, dar există colecții de tonuri de pat și culori florale.

Fabrica “Monopole Ceramica” cu plăci ceramice de dimensiunea 10×20 pentru bucătărie în următoarele colecții:

 • Tempranillo;
 • Mic dejun;
 • Proaspăt;
 • Moscatel;
 • Gourmet.

În colecțiile de plăci ceramice din Spania, există o mulțime de elemente decorative cu modele mari. În colecțiile de plăci ceramice din Spania, există o mulțime de elemente decorative cu modele mari.

Placa “biselado” are o serie de caracteristici în timpul instalării, la care merită să fiți atenți, după consultarea maestrului.

Placi italiene pentru un șorț pentru bucătărie: o diferență față de plăcile spaniole, o recenzie a colecțiilor

Italia este un reper recunoscut în producția de ceramică. Cea mai înaltă calitate și cel mai rafinat design sunt obținute printr-o combinație de tehnologii inovatoare și munca designerilor mondiali. Italienii acordă atenție stilului: designul plăcilor este mai subtil și minimalist. Prin urmare, printre producătorii italieni, colecțiile cu un ton mai restrâns sunt mai frecvente. Atragând cei mai buni designeri, companiile italiene preferă să se țină de stilurile clasice, astfel încât plăcile din cameră, atunci când schimbă designul sau interiorul, să pară mereu actualizate și la modă..

Spaniolii adoră totul luminos, atrăgător, astfel încât să puteți vedea culori vesele în design pe plăci. Plăcile italiene seamănă cu piatra naturală cu o structură neobișnuită. Spaniolii adoră totul luminos, atrăgător, astfel încât să puteți vedea culori vesele în design pe plăci. Plăcile italiene seamănă cu piatra naturală cu o structură neobișnuită.

Când proiectați un șorț de bucătărie, ar trebui să acordați atenție următoarelor colecții de producători italieni:

 • Colecția 3D Wall a fabricii Atlas Concorde;
 • Colecții de plăci de fațadă Zanzibar, Ardesia de la “Bayker”;
 • Pietre din Alta Ceramica;
 • Logica, Agata, Tivoli, Ambre di Soanne, Cotto de Ceramica Delconca;
 • Colecții Marble Style, Caleidos din “Serenissima Cir”.

Compania italiană „Ceramica Bardelli” merită o mențiune separată. Fabrica este renumită în toată lumea pentru plăcile sale realizate manual. Fiecare colecție este o operă de artă care exprimă intenția artistică a artiștilor și designerilor mondiali. Plăcile de primă clasă ajută la întruchiparea celor mai îndrăznețe idei.

Pe un șorț de bucătărie, puteți lua în considerare astfel de colecții din Ceramica Bardelli “:

 • Isabel;
 • Ruby Willow;
 • Macchine Volanti;
 • Fluture Madama;
 • Tema e Variazione.

Gresie spaniolă pentru bucătărie (video)

Plăcile italiene și spaniole nu sunt inferioare calității. Există unele diferențe în ceea ce privește designul și prețurile. În general, este acceptat faptul că spaniolii sunt mai economici în domeniul marketingului, în timp ce italienii preferă lutul alb, care se reflectă în prețul de cost. Italia și Spania sunt două țări vibrante, colorate, care au ridicat producția de plăci ceramice la nivelul artei.

Placi spaniole pentru șorțul din bucătărie (foto)