Volumetrisk papirhåndværk: 5 måder at lave figurer på

Du kan nemt lave omfangsrige håndværk ud af papir Det er let at lave volumetriske håndværk ud af papir. Sådanne volumetriske figurer kan laves i enhver form, de kan være flerfarvede, de kan dekoreres med perler eller blonder og lave en smuk indskrift. I en så usædvanlig æske kan du gemme smykker eller alle slags kvinders småting..

Standard volumetriske figurer fra papir og pap: vi studerer geometri

Mange fædre og mødre er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man forklarer dette eller det spørgsmål til et barn på den mest tilgængelige måde. Når et barn vokser op, er det tid til at forklare komplekse geometriske former for ham – en terning, en kugle osv. Det er meget lettere at vise disse tal til et barn. For at give barnet tredimensionelle modeller af geometriske former skal de laves af noget.

Det mest bekvemme og enkle at udføre er et papirhåndværk i origami-stil.

Ved hjælp af smukke volumetriske papirhåndværk vil det være interessant for et barn at studere geometriske former Ved hjælp af smukke volumetriske papirhåndværk vil det være interessant for et barn at studere geometriske former

Der er mange forskellige former, som folk har lært at lave af papir og ikke nødvendigvis geometriske. Disse kan være omfangsrige hjerter, som du kan bruge som dekorationer til Valentinsdag eller stjerner, der vil supplere indretningen i vuggestuen..

Volumetriske figurer fra papir: skemaer af geometriske former

At skabe volumetriske geometriske former er ikke kun sjovt, men også givende. Barnet lærer at tænke rumligt, hvilket er meget nødvendigt.

Den nemmeste måde at lave en tredimensionel geometrisk figur på er at udskrive skabeloner og klippe langs den stiplede linje og derefter lime i henhold til instruktionerne.

Men du kan også selv lave sådanne former. For at gøre dette skal du bruge: pap, farvet eller hvidt papir, en blyant, en lineal, saks og lim.

Du kan finde skemaer af geometriske former lavet af papir på Internettet. Du kan finde skemaer af geometriske former lavet af papir på Internettet.

Sådan laver du en papirterning:

 1. På et ark tegnes 4 identiske firkanter i en række i træk med sider på 4 cm.
 2. Fra den anden firkant tegnes op og ned langs en identisk firkant. Du skal få et mønster på 6 firkanter i form af et kryds.
 3. På fremspringende firkanter tegnes ventiler i form af trapez (bredde højst 0,7 cm).
 4. Klip en skabelon ud – en fremtidig prøve til arbejde med pap eller andet tykt papir.
 5. Bøj figuren langs de tegnede linjer, smør små trapezventiler med lim og forbind alle sider til hinanden.

Hvis det ønskes, kan hver side af terningen indsættes med farvet papir. Og hvis den ene side med ventilen ikke er fastgjort med lim, får du en lille æske, der kan bruges som gaveindpakning..

Sjovt volumetrisk papirdyr: legetøj til småbørn

Børn elsker at klippe, lime, tegne – sådanne aktiviteter udvider barnets horisont, udvikler opmærksomhed og udholdenhed. Ved hjælp af færdige ordninger på Internettet eller i kreative blade kan skoleelever skabe forskellige dyrefigurer.

Ved hjælp af papir kan du lave sjove volumetriske dyr til babyer. Ved hjælp af papir kan du lave sjove volumetriske dyr til babyer.

Limning af tredimensionelle former er ganske enkelt:

 1. Når du har valgt det ønskede dyr, skal du udskrive diagrammet.
 2. Skær dele i henhold til skabelonen, hvilket gør en lille margen til limning.
 3. Lav bøjninger langs linjen og lim figuren.

Du kan selv lave lette håndværk. Bjørn, ræv, hund, kat, bi – alle disse dyr vil blive fremstillet ved hjælp af den samme teknologi.

 Uanset hvilket håndværk du laver, skal du lade det tørre helt. Håndtering af tør lim med din hånd kan efterlade snavsede udskrifter på papiret..

For at skabe et simpelt håndværk har du brug for hvidt og grønt papir, saks, lim.

DIY lille kaninlegetøj:

 • To strimler 3 cm brede og 10 og 7 cm lange;
 • To halvcirkler i form af ører;
 • To øjne (emner);
 • Grønt ark fritformspapir til “græs”.

Rul strimlerne og lim enderne sammen. Du bør få to brede ringe. På et grønt stykke græs limes en større ring – en kanins krop, lim hovedet på den. Fastgør ørerne jævnt på bagsiden af ​​hovedet. Tegn eller lim færdige øjne, lav en mund – kaninen er klar.

DIY volumetriske malerier fra toiletpapir: mesterklasse

Ethvert kreativt arbejde er uløseligt forbundet med ekstraordinær tænkning. Håndværk fra improviserede midler hjælper både barnet og den voksne med at se på disse ting fra en anden vinkel..

Tredimensionelle billeder af toiletpapir er ikke særlig velkendte i almindelige kredse. Men hvor der er et sted for kreativ tænkning, er der altid noget nyt og interessant..

Til fremstilling af volumetriske figurer kan du desuden bruge toiletpapir Til fremstilling af volumetriske figurer kan du desuden bruge toiletpapir

For at lave et maleri skal du bruge:

 • Toiletpapir;
 • PVA lim;
 • Tyk pap;
 • Gouache;
 • Børster 2-3 stk. forskellige størrelser;
 • Akryl lak;
 • Beholder til lim;
 • Blyant.

Papirets udseende afhænger også af den måde, du arbejder med papir på. Før du limer papiret til pap, skal du lægge det i blød..

Sådan laver du et tredimensionelt maleri af toiletpapir:

 1. Det er bedre at dække pap med et eller flere lag gennemblødt papir. For at gøre dette skal du anvende et tyndt og jævnt lag PVA -lim på pap og derefter fastgøre et tape. Efter tørring har vi et færdigt grundlag for maleriet..
 2. Vi vil tegne et træ.
 3. Saml lim i en skål, fortynd lidt med vand.
 4. For at oprette en træstamme vil den mest bekvemme måde være at sno det gennemblødte papir til en spiral. Læg den ud efter mønsteret af en træstamme og dens grene.
 5. For at oprette et træs blade kan du bruge mange små stykker papir, der overlapper hinanden. Vrid små stykker til papirklumper, blød i lim og læg dem ud efter skabelonen. Dette vil give træet tredimensionalitet og naturligvis gøre billedet tydeligere på grund af forskellen i teksturer..

Det færdige maleri kan indsættes i en almindelig træramme uden glas.

Du skal male billedet allerede på tørret papir..

Det er bedre at bruge gouache til farvning. Almindelig akvarelmaling vil ikke sidde tæt på papiret og vil vise sig igennem. Til maling skal du bruge en børste af høj kvalitet, der ikke går i opløsning.

DIY originale volumetriske papirfugle: origami -diagrammer

Med lidt øvelse kan du skabe komplekse og interessante volumetriske former fra papir med dine egne hænder. Du skal starte med de enkleste former, der kan udskrives på en printer, klippes og limes.

Du kan hurtigt og nemt lave originale volumetriske fugle ud af papir ved hjælp af origami -teknikken Du kan hurtigt og nemt lave originale volumetriske fugle ud af papir ved hjælp af origami -teknikken

Origami-teknikken er ikke så let som at folde med en færdiglavet skabelon, men den er ganske interessant. Det sker uden at skære.

Dette arbejde med origami indebærer brug af et firkantet ark papir, som først skal skæres ud..

Gør-det-selv omfangsrig ugle: arbejde med papir

 1. Vi bøjer et ark papir 40×40 cm diagonalt, bøjer og bukker langs den anden diagonal.
 2. Vi vender arket på hovedet og bøjer det halvt “mod os selv”.
 3. Bøj og bøj igen halvt fra venstre mod højre. Vi folder arket langs disse folder til en firkant og sætter det foran os i form af en rhombus.
 4. Bøj de nederste kanter til midten, og form to trekanter. Bøj den øverste trekant, og bøj den tilbage.
 5. Forlæng sidetrekanterne, og åbn det nederste hjørne. Vend håndværket om og åbn også det nederste hjørne.
 6. Bøj den øverste halvdel af det øverste lag halvt “mod os selv”.
 7. På samme måde foldes den øverste halvdel af det andet lag tilbage..
 8. Bøj sidekanterne på det øverste lag, så der dannes 2 trekanter. Bøj det nederste lag tilbage på samme måde..
 9. Rul den højre halvdel af det øverste lag halvt til venstre. Vend om, gentag handlingen.
 10. På samme tid folder vi venstre halvdel ud til højre og trækker den nederste del op – vi får en vinge.
 11. Vi bøjer venstre halvdel til højre – ind på vingen, og flytter den bageste halvdel fremad. Vi gør den anden fløj identisk med den første..
 12. Bøj det øverste hjørne ned for at danne hovedet. Vend produktet om.
 13. Vi skærer hjørnerne på siderne, hæver de dannede trekanter op. Vend om.
 14. I det nederste hjørne laver vi et snit, fra det øverste lag bøjer vi trekanterne til siden – benene på en ugle. Din fugl er klar!

Uglen viser sig at være hvid, du kan dekorere den. Til tegning skal du tage akvareller, gouache eller en almindelig tusch.

Volumetrisk papirapplikation: mønstre og billeder fra papirstykker

Det er også interessant at være kreativ med små børn. For børn er denne type håndarbejde meget populær, såsom at skabe malerier af klumper af farvet papir. Dette arbejde er ganske let, men omhyggeligt, fordi du skal arbejde med små stykker papir..

Barnet vil være interesseret og sjovt at bruge sin fritid på at skære volumetriske applikationer ud af papir Barnet vil være interesseret og sjovt at bruge sin fritid på at skære volumetriske applikationer ud af papir

Ved at arbejde med papirbolde udvikler vi motorernes færdigheder i fingrene, som bestemmer udviklingen af ​​babyens tale og hans videre mentale udvikling.

Til arbejde har vi brug for – farvet pap, tyndt farvet papir (ideelt servietter), lim, blyant.

Når du arbejder, er det vigtigt ikke at glemme farveskiftet, fordi billedet skal være lyst og farverigt.

Inden du begynder at oprette et billede, skal du tegne enkle figurer af legetøj på et kartonark. Det kan være en dukke, en bil, en sommerfugl eller et helt hus..

For at lave et billede af klumper skal du skære serviet i mange små firkanter. Krøll hvert stykke med dine hænder, dypp i lim og påfør billedet, og dann et tredimensionelt billede.

Enkle omfangsrige papirhåndværk til børn: hvordan man overrasker et barn

Kolde vinteraftener vil hjælpe, mens du er væk fra det kreative arbejde med dine børn. Hvert barn vil have legetøjsmøbler, der kan bygges af almindeligt papir og pap..

Hvis du først besluttede at lave et omfangsrigt håndværk, så er det bedre at starte med enkle former. Hvis du først besluttede at lave et omfangsrigt håndværk, så er det bedre at starte med enkle former.

Bevæbnet med et godt humør skal du forbinde din fantasi. Tag et par ark karton, saks, lim, en plastflaske, maling og blondetape – ved hjælp af disse enkle ting kan du lave et smukt bord til en dukke.

DIY dukkebord:

 1. Forbered materialer. Skær en del af flasken af ​​fra halsen på 12-15 centimeter. Skær 2 ovaler af pap – bordets fremtidige form.
 2. Stick 1 oval på flaskehalsen. Mal flasken i enhver farve, vent til den tørrer.
 3. Lim åbent på kanten af ​​ovalen og lim den 2. oval ovenpå.

Det færdige bord kan dekoreres med perler og blomster og bruges som indretning.

Ud over bordet kan du lave et helt sæt møbler – stole, seng, lænestol. Hvis du ikke kan tegne detaljerne i hånden, kan du finde færdige diagrammer på Internettet. Det er meget let at skære forskellige volumetriske håndværk på dem..

Mesterklasse: omfangsrig papirhåndværk (video)

Når man ser på disse håndværk, er det svært at tro, at alt kan gøres med egne hænder fra det enkleste papirmateriale. Børn kan lave lette applikationer, og ældre børn vil være interesseret i omfangsrige håndværk, der vil være en god gave til enhver lejlighed. Det vigtigste i dette arbejde er nøjagtighed og udholdenhed, først da bliver alt håndværk smukt og interessant.

I detaljer: omfangsrig papirhåndværk (fotoeksempler)