Keramisk køkkenvask: fordele og ulemper

Keramisk vask har en række ubestridelige fordele Keramisk vask har en række ubestridelige fordele Det moderne marked tilbyder en lang række håndvaske. Vasker er lavet af en række forskellige materialer, der kommer i forskellige farver, former og størrelser. Et af disse materialer er keramik. En keramisk vask har en række positive egenskaber. Inden du køber en vask, bør du omhyggeligt studere materialets egenskaber, og når du vælger, skal du følge råd fra fagfolk.

Materialer til keramiske håndvaske

Keramik er et skrøbeligt materiale. I sin rene form er den ikke egnet til at lave dræn, der bærer en daglig arbejdsbyrde. Sådant materiale kræver omhyggelig håndtering. Derfor bruges der til fremstilling af dræn et materiale, som indeholder nogle yderligere elementer. Hovedmaterialerne er porcelæn og fajance.

Keramiske håndvaske er normalt lavet af materialer af høj kvalitet, såsom kaolin og brandler Keramiske håndvaske er normalt lavet af materialer af høj kvalitet, såsom kaolin og brandler

Egenskaber ved fine keramiske materialer:

 1. Glasagtig og finkornet struktur;
 2. Lav koefficient for vandabsorption;
 3. Modstandsdygtig over for vandkontakt;
 4. Pålidelighed og holdbarhed.

Fajance er lidt ringere end porcelæn i sine kvaliteter. Det er lavet af hvidt ler, som indeholder kvartselementer og kaolin. Keramiske dræn er fremstillet af højstyrke råvarer: kaolin, sand, ildfast ler, feltspat. De kommer i keramik, porcelæn stentøj, keramiske dræn består normalt af kompositmaterialer, der gør vasken endnu mere holdbar..

Køkkenvaske: typer og installationsmetoder

De dekorative funktioner, der udføres af keramiske håndvaske, porcelæn stentøj, keramisk vask gør det let at vælge den rigtige vask, der harmonisk supplerer interiørets stilfunktioner..

Keramisk vask kan være af næsten enhver størrelse og form Keramisk vask kan være af næsten enhver størrelse og form

Skalleformer:

 • Rektangulær;
 • Firkant;
 • Oval;
 • Rund;
 • Trekantet;
 • Hjørne.

Bestående af forskellige materialer, keramiske dræn, porcelæn stentøj, keramiske dræn kan være enkelt med flere skåle. Afhængigt af materialet har vasken forskellige former for fastgørelse: udstansning og overhead.

Installation af en keramisk vask (video)

Keramisk vask: fordele og ulemper

Keramiske håndvaske har værdifulde kvaliteter, en køkkenvask har mange positive egenskaber, den kan udkonkurrere mange håndvaske lavet af andre materialer.

Fordele ved en keramisk vask til køkkenet:

 1. Miljøvenlig keramisk vask, vasken består af rent materiale, som du kan være sikker på.
 2. Vaskens neutralitet, vasken består af et materiale, der ikke formidler en bestemt lugt og smag til mad.
 3. Vaskestabilitet, vasken består af et materiale, der er modstandsdygtigt over for ridser, pludselige temperaturændringer.
 4. Udholdenhed. Materialet kan sikkert rengøres med forskellige kemikalier..
 5. Let at bruge vask, vask er let at rengøre, da materialet virker smudsafvisende.
 6. Støjisolering. Materialet har lydisoleringsegenskaber, så du ikke kan høre støj fra faldende vand.
 7. Farveægthed. Farver falmer ikke, vaskes ikke ud. Keramiske dræn, porcelæn stentøj, keramiske dræn beholder deres oprindelige lysstyrke og farve.
 8. Vaskens dekorativitet, vasken til køkkenet kan dekoreres med forskellige mønstre, som harmonisk vil supplere enhver stil i interiøret.

På trods af alle fordelene ved en keramisk vask, har en køkkenvask lavet af dette materiale ulemper. Når du vælger en vask, skal du være særlig opmærksom på dem..

Keramiske dræn er stort set uden store ulemper Keramiske dræn er stort set uden store ulemper

Ulemper ved en keramisk vask til køkkenet:

 • Stor vaskevægt, keramisk vask er tung og ubelejlig at installere, som en person ikke kan håndtere.
 • De høje omkostninger ved vask, vask med en minimumsomkostning vil koste omkring 8.000 rubler.
 • Mulighed for vaskeflis, vasken kan briste med en meget kraftig påvirkning, der kan dannes revner og chips på den.

Antallet af fordele overstiger antallet af ulemper. Hvis du er forsigtig under installationen og undgår påvirkninger, kan du være sikker på pålidelig og langsigtet service af denne type køkkenvaske..

Keramisk vask: styrketest (video)

Køkkenvask i porcelæn af stentøj

Oprindeligt blev porcelænsstentøj brugt til flisegulve, facader af huse, vægge. Materialet blev brugt som belægningsplader, trin. Over tid har porcelæn stentøj vist mulige tekniske egenskaber, der har åbnet nye områder i dets anvendelse..

Porcelæn stentøj er fantastisk til at lave dræn. Den består kun af naturlige materialer, er sikker, holdbar at bruge, modstandsdygtig over for temperaturændringer og virkningerne af kemikalier.

Keramiske dræn, porcelæn stentøj, keramiske dræn fremstilles i henhold til teknologien til fremstilling af keramiske granitfliser, med den eneste forskel at den færdige blanding hældes i en specielt forberedt form. Færdiglavede håndvaske præsenteres i en lang række former og farver. Med alle de positive kvaliteter er der egenskaber, du skal være opmærksom på.

Porcelæn stentøj har længe etableret sig som et ekstremt stærkt og holdbart materiale Porcelæn stentøj har længe etableret sig som et ekstremt stærkt og holdbart materiale

Ulemper ved en håndvask i porcelæn:

 • Vasken kan ikke repareres, hvis der dannes chips.
 • Vask kræver grundig og regelmæssig rengøring.
 • Ret høj pris.

Porcelæn stentøj har etableret sig som et pålideligt og holdbart materiale. En vask lavet af ham har mange positive kvaliteter og vil, hvis den håndteres omhyggeligt, holde i mange år..

Keramiske dræn til køkkenet: anmeldelser af værtinder

Mange internetbrugere giver deres feedback om forskellige typer håndvaske: granit, keramik, porcelæn stentøj, mens en keramisk vask har mange modstridende anmeldelser..

Negative udsagn:

 1. Nogle brugere hævder, at keramiske håndvaske, porcelæn stentøj, keramiske køkkenvaske er ubelejlige at installere og bruge..
 2. Nogle husmødre hævder, at sådanne keramiske dræn, porcelæn stentøj, keramiske dræn er udsat for risiko for ridser og temperaturændringer..
 3. Nogle husmødre taler negativt om rengøringsegenskaberne og hævder, at lyse dræn absorberer pletter, der ikke fjernes og forbliver i årevis, hvilket påvirker forringelsen af ​​vaskens udseende fra år til år..

Der er dog dem, der er tilfredse med købet..

Efter at have undersøgt statistikkerne over anmeldelser, kan du komme til den konklusion, at antallet af positive og negative anmeldelser er omtrent det samme Efter at have undersøgt statistikkerne over anmeldelser, kan du komme til den konklusion, at antallet af positive og negative anmeldelser er omtrent lig

Positive udsagn:

 • Keramiske dræn, porcelæn stentøj, keramisk vask meget stilfuldt og smukt passer ind i interiøret.
 • Det er let at pleje det ved hjælp af specielle rengøringsmidler..
 • Keramiske håndvaske, porcelæn stentøj, keramisk vask mod ridser og høje temperaturer.
 • Keramiske håndvaske, porcelæn stentøj, keramiske dræn præsenteres i en lang række farver, former og størrelser, som giver dig mulighed for at vælge en vask til det overordnede køkkeninteriør.

Efter at have studeret forskellige meninger kan man komme til den konklusion, at de kan vedtages, men ved beslutningen om erhvervelsen bør man kun gå ud fra sine egne meninger og præferencer..

Granitvask: grundlæggende egenskaber

En granitvask består af flere materialer af høj kvalitet: mineralsk fyldstof (granitspåner, kvartssand eller andet fyldstof) – ca. 80 procent, akrylharpiks – 20 procent. En sådan sammensætning har en række fordele, hvis vigtigste er slagfasthed..

De største fordele ved granitvaske er miljøvenlighed og stødmodstand De største fordele ved granitvaske er miljøvenlighed og stødmodstand

Fordele ved en granitvask:

 • Fri for mikrosprækker, der taler om dens utrolige styrke.
 • Modstandsdygtig over for vand.
 • Absorberer ikke lugt og forskellige typer olie.
 • Modstandsdygtig over for interaktion med syrer og alkalier.
 • Granitvask er let at restaurere.
 • Granitvask indeholder ikke giftige, skadelige stoffer.
 • Besidder antibakterielle egenskaber, tillader ikke vækst af skimmelsvamp og svampe.
 • Har lydisoleringsegenskaber.

Granitvasken er stabil, pålidelig og let at bruge. Det vil vare i mange år og vil ikke miste sine kvaliteter, og udseendet forbliver uændret. Det skal huskes, at meget også afhænger af kvaliteten af ​​plejen af ​​dræn lavet af dette materiale..

Keramisk køkkenvask: fordele og ulemper (video)

Når du vælger en vask til køkkenet, er det vigtigt at bruge kriterier som kvaliteten af ​​det materiale, det er fremstillet af, dets egenskaber, let vask, dets form, størrelse, harmoniske kombination med køkkenets indre.

I dag er keramik, porcelæn stentøj og granitvaske meget udbredt. Sådanne dræn er meget holdbare og har en række positive egenskaber. Af de største ulemper kan de høje omkostninger noteres, men det betaler sig i mange års service. Når du vælger en vask, er det vigtigt at sørge for at få et certifikat og kvalitetssikring.

Keramisk køkkenvask design: fordele og ulemper (foto)