Instruktioner om, hvordan du adskiller en enkeltgrebs kuglemixer og reparerer den selv

For at adskille en enkeltgrebsblander skal du nøje følge instruktionerne. For at adskille en enkeltgrebsblander skal du følge instruktionerne omhyggeligt Billigt og let at betjene, kugleblandere blev hurtigt populære hos købere. Men kun hvis der er behov for reparationer eller røremaskinen skal repareres, for mange opstår spørgsmålet, men hvordan man adskiller denne enhed. Hvad skal man gøre, hvis kuglemixeren skal repareres?

Mixer enhed

For at gøre det lettere at forstå spørgsmålet om demontering, bør du forstå princippet for mixer -enheden. Det er en vandhane med en justeringsknap, fastgjort med en skrue under dækpladen. En sådan struktur medfører i princippet ikke problemer med demontering, hvis der skal foretages reparationer, eller hvis dette skal udføres i forebyggende øjemed..

Enkeltgrebsblander er en hane med et håndtag til justering af vandtryk og temperatur Enkeltgrebsblander er en hane med et håndtag til justering af vandtryk og temperatur

Kugleblanderen kaldes sådan på grund af hovedet på hele strukturen, som kan justeres. Hun lavede den i rustfrit stål. Selve bolden er hul i midten, den er placeret i ventilhuset. Vand tilføres via fleksible ledninger og messingrør. Der er et håndtag på stiften, så bolden er bevægelig. Hulpatronen er forseglet på grund af tilstedeværelsen af ​​specielle pakninger.

Enkeltgrebsblander kan leveres med patroner Enkeltgrebsblander kan leveres med patroner For at forhindre, at patronhullerne tilstoppes med faste partikler, installeres filtre For at forhindre, at patronhullerne tilstoppes med faste partikler, installeres filtre

Et system, der beskytter mod mulige forbrændinger ved tilførsel af varmt vand, er også gennemtænkt. Patronen til en sådan kran er udstyret med en ring, der begrænser håndtagets rotationsvinkel..

Selve patronen indeholder to metalkeramiske plader, som ligger tæt til hinanden, de er omhyggeligt formalet. Ultralydsslibning gør det muligt for pladerne at forhindre vand i at trænge ud. Takket være dem flyder vandet ikke. Enheden kræver ikke yderligere tætninger.

Enkeltgrebs køkkenhaner kan have forskelligt udseende, men samtidig er deres design identisk.

Anmeldelse af enkeltgrebs køkkenhaner (video)

Reparation af materialer

Hvis blanderen lækker, og reparationer er påkrævet, er det ganske muligt at reparere det selv.. For at gøre dette har du brug for følgende værktøjer:

 • Flad skruetrækker
 • unbrakonøgle
 • Hammer
 • Tang

Inden det, hvordan du adskiller blanderen, skal du slukke for den centrale vandforsyning i lejligheden.

Reparation af engrebsarmatur (video)

Sådan adskilles en enkeltgrebsblander

Inden du fortsætter med demonteringen af ​​blanderen, er det nødvendigt at lukke for vandet i køkkenet. Inden du fortsætter med demonteringen af ​​mixer, er det nødvendigt at lukke for vandet i køkkenet.

Følg instruktionerne, og processen vil være hurtig:

 1. Først skal du fjerne mixerhåndtaget. Dette gøres sådan: afspærringsventilerne lukkes, skruen løsnes med en sekskant, som selve håndtaget holdes på, håndtaget fjernes.
 2. Nu med en skruetrækker skal du let trykke på rillen på gevindringen, dreje selve ringen mod uret. I dette tilfælde bør kuglemixeren ikke dreje fuldstændigt, vandforsyningsslangerne under den må ikke beskadiges..
 3. Tangen tages, kromkupplen fjernes. Dette gøres omhyggeligt for at forhindre deformation af den firetandede ring placeret lige under kuplen. Plastringen er skruet af kromkupplen. Dette gøres for at kontrollere integriteten af ​​gevindforbindelsen, tilstedeværelsen af ​​snavs på den og muligheden for fri rotation..
 4. En skjoldbruskkirtelplastdel opnås; den består af to dele – hvid og sort. Den sorte del er en forsegling på grund af krænkelsen af ​​vandets integritet. Hvis det handler om tætningen, vil rengøring løse problemet, og du behøver ikke gøre andet..
 5. Hvis forseglingen rengøres, men der stadig strømmer vand, skal hanen skilles yderligere ad. Det er nødvendigt at fjerne kuglen fra selve ventilen med en simpel opadgående bevægelse. Et hul kan ses nær bolden, som angiver rotationsområdet for hele mekanismen. Undersøg selve bolden: den kan være snavset, eller belægningen kan blive beskadiget. Hvis belægningen er beskadiget, skal bolden udskiftes..
 6. Hvis du installerer en ny kugle i ventilen, skal hakket, der løber langs højre side af delen, passe ind i afsatsen nær toppen af ​​ventilen..
 7. Derefter indsættes et skjold, der passer ind i åbningen på hanen med et plastfyldstof..
 8. Fjedrene kan ses under den sorte tætning, når demontering er i gang, skal de være funktionelle. Hvis dette ikke er tilfældet, skal de også udskiftes ved at fjerne dem med en flad skruetrækker.
 9. Udskiftning af tætningerne, det vil ikke være overflødigt at bruge silikonefedt, dette vil øge levetiden for delene.
 10. Det er vanskeligere at demontere en kran end at samle. For at indsamle skal du udføre alle handlingerne i omvendt rækkefølge. Derefter kan reparationen betragtes som fuldført..
 11. Tænd for vandforsyningen, kontroller om der strømmer vand med hanen lukket. Hvis der findes en lækage (især i bunden eller toppen af ​​vandhanen), er det sandsynligvis en bold. Det er nødvendigt at fjerne bolden, løfte næsen i bunden og forsigtigt trække op.
 12. Bolden er forseglet af to ringe, disse pakninger og fører til, at der over tid strømmer vand fra en lukket hane. Disse ringe fjernes med en lille fladskruetrækker og udskiftes..
 13. Tør pakningerne af med fedt, inden ringene udskiftes. Nu er reparationen bestemt forbi.

Efter at have skruet skruen løs, kan du demontere mixerhåndtaget Efter at have skruet skruen løs, kan du afmontere mixerhåndtaget Ved drejning af gevindringen bør selve ventilen ikke dreje Når du drejer gevindringen, skal selve ventilen ikke dreje Hvis der i stedet for en kugle er en patron, demonteres den på samme måde. Hvis der i stedet for en kugle er en patron, demonteres den på samme måde. Når der opstår problemer ved montering af kranen, skal du følge tegningen. Når der opstår problemer ved montering af kranen, skal du følge tegningen.

Det skal huskes på, at med det moderne sortiment af mixer er mixeren anderledes, så nogle ting kan variere. Men du kan reparere armaturet selv med næsten ethvert mixerdesign..

Hvis mixer med en patron

I en sådan anordning er der i stedet for en kugle en patron baseret på to keramiske plader. Patronen har en nedre del med tre vandhuller og en øvre del, hvor vand blandes. Driftsprincippet er som følger: joystickets position ændres, et af hullerne i pladen i bunden er på linje med blandekammerskiven øverst..

For at forhindre, at faste partikler kommer ind i patronen, eller rettere, i dens huller, skal der installeres specielle filtre. Dette er ikke en reparation, men en forebyggende foranstaltning..

Nyttige tips

Hvad kan du gøre for at forlænge din mixer? Hvis der er en patron i mixeren, skal du fjerne den gamle disk, som allerede er ude af drift, før du køber den. På grund af at patroner har forskellige diametre, er der risiko for overskridelse og køb af en del, der ikke er i størrelse.

Reparation eller forebyggende adskillelse af blanderen (når der ikke er nogen åbenbar grund til at reparere den, og vand ikke strømmer), installering af en kugleblander, anbefales det at forsegle hver gevindforbindelse med en PTFE -flyvning.

Inden adskilleren af ​​mixeren kan du også købe en gevindforsegling i kassetter. Bevæbnet med enhver form for fugemasse kan du selv reparere hanen.

Afmontering af en enkeltgrebsblander (video)

Konklusion

Området køkken eller badeværelse betragtes som en kvindes virksomhed. I dag kan en kvinde ikke kun lave mad, men endda adskille røremaskinen. Gem instruktionerne, følg dem, markér nyttige internetforbindelser, og der vil ikke være hikke i selvreparerende køkkenapparater..