Picturi în bucătărie: căutați inspirație și selectați materiale

Picturile Bricolaj sunt o inovație în decorarea interioară Picturile Bricolaj sunt o inovație în decorarea interioară Nu toată lumea decide să atârne picturi frumoase în propria bucătărie. Și asta, în ciuda faptului că designerii recomandă cu drag decorarea bucătăriei cu propriile mâini. La urma urmei, vor putea aduce ceva nou și neobișnuit în această cameră. Picturile de bucătărie bricolaj sunt considerate o nouă direcție în transformarea spațiilor.

Găsirea inspirației

Dacă doriți să vă decorați bucătăria cu picturi, atunci mai întâi de toate aveți nevoie de inspirație. Doar cum să-l găsiți?

Găsirea de idei noi pentru inspirație ar trebui să vină de pretutindeni. Nu le aruncați nici măcar pe cele care par inițial prea simple și banale. S-ar putea să ajungă să fie exact ceea ce aveți nevoie..

Nu trebuie să ignorați ideile care nu par să le placă la prima vedere, deoarece pe baza lor se poate dovedi o adevărată capodoperă Nu trebuie să ignorați ideile care nu par să le placă la prima vedere, deoarece pe baza lor se poate dovedi o adevărată capodoperă

Acumulați, de asemenea, impresii vii. Găsiți o cutie frumoasă și puneți în ea toate acele lucruri curioase cu care sperați să vă decorați mai târziu bucătăria..

Realizați-vă posibilitățile în genuri care vă sunt noi. Pentru a crea ceva interesant, trebuie să încercați să implementați idei noi..

Condimente de cafea și pictură pentru bucătărie

Realizarea unei pânze cu propriile mâini este destul de simplă. Pentru asta ai nevoie doar anumite instrumente și materiale:

 • diverse cereale;
 • carton;
 • lipici;
 • fasole;
 • Frunza de dafin;
 • boabe de cafea;
 • țesătură densă;
 • scoarță de scorțișoară.

Cel mai neobișnuit model poate fi realizat din diverse cereale. Cel mai neobișnuit model poate fi realizat din diverse cereale. O mică oglindă poate fi plasată în interiorul tabloului cu cereale O oglindă mică poate fi plasată în interiorul tabloului cu cereale O imagine cu boabe de cafea este cel mai rafinat decor al bucătăriei. O imagine cu boabe de cafea este cel mai rafinat decor al bucătăriei.

Realizarea pânzei pentru o imagine

Mai întâi trebuie să pregătiți cartonul. Va trebui să decupați un dreptunghi sau un pătrat din acesta. Depinde de modul în care doriți să vedeți imaginea..

După aceea, piesa de prelucrat rezultată este încercuită pe țesătură, se face și se taie o alocație de cinci centimetri.

Apoi, trebuie să atașați cartonul pe material, să tăiați colțurile materialului și să-l lipiți pe carton. Pentru a preveni răspândirea țesăturii, colțurile acesteia vor trebui lipite cu o atenție deosebită. Pânză de gură-de-casă este trasă foarte tare pe carton.

Pentru o compoziție mai strălucitoare, unele cereale pot fi vopsite înainte de utilizare. Pentru o compoziție mai strălucitoare, unele cereale pot fi vopsite înainte de utilizare.

Desenarea unei imagini pentru o imagine

Dacă ai făcut tot ce s-a scris mai sus cu propriile mâini, atunci ar fi trebuit să ai o pânză. Acum trebuie să întocmiți un desen răspândind boabe de cafea și cereale pe pânză. Imaginea pentru bucătărie depinde numai de imaginația personală. Materialul poate fi așezat atât strâns, cât și strâns.

După ce ați finalizat modelul, trebuie să lipiți toate elementele imaginii. Puteți folosi adeziv obișnuit, dar cel mai bine este să găsiți un pistol din silicon cu propriile mâini, deoarece acesta se lipeste mult mai repede cu el..

În acest sens, procesul de realizare a acestei imagini poate fi considerat complet..

Imagini din cereale și semințe (video)

Artizanat din tacâmuri pentru bucătărie

În acest caz, nu vorbim despre imagini standard pentru bucătărie, și mai multe despre panou.

Tablouri cu nasturi și plăci

Cu cât mai multe butoane, cu atât mai bine. Ele vor sta la baza picturilor. Acestea vor trebui cusute pe țesături groase. După aceea, sunt introduse în cadru și lipite cu adeziv. Plăci interesante sunt agățate în centru și pe laturi, vopsite cu acrilice. Capodopera este gata!

Imagini din linguri și furculițe

Furcile cu linguri metalice pot fi, de asemenea, cusute pe țesături groase. Acestea vor trebui să fie vopsite cu smalț, după care veți obține o natură moartă minunată..

Materialele lor plastice pot face picturi mai interesante pentru bucătărie. Furcile și lingurile din plastic sunt ușor de vopsit și pot fi lipite pe orice suprafață.

Înainte de a realiza o pictură pe tablă din tacâmuri metalice, trebuie mai întâi să așezați desenul pe țesătură Înainte de a realiza o pictură pe tablă din tacâmuri metalice, trebuie mai întâi să așezați desenul pe țesătură

O imagine a tacâmurilor cupronickel, acoperite cu smalț pentru a se potrivi cu rama, va fi un plus excelent pentru o bucătărie în stil francez O imagine a tacâmurilor cupronickel, acoperite cu smalț pentru a se potrivi cu rama, va fi un plus excelent pentru o bucătărie în stil francez Vasele de plastic de unică folosință pot face o capodoperă magnifică, care va încânta ochii proprietarilor mai mult de un an. Vasele de plastic de unică folosință pot face o capodoperă magnifică, care va încânta ochii proprietarilor mai mult de un an.

Pentru o imagine a butoanelor și a vaselor, numărul de butoane este important: ar trebui să existe cât mai multe dintre ele Pentru o imagine a butoanelor și a vaselor, numărul de butoane este important: ar trebui să existe cât mai multe dintre ele

Cusatura cruce

Cu ajutorul cusăturii, puteți realiza picturi incredibil de frumoase pentru bucătărie. Astfel de picturi sunt considerate pur și simplu un decor uimitor pentru această cameră. Toate desenele și imaginile poate fi realizat din:

 • diverse produse;
 • flori;
 • ustensile.

S-ar putea să fi ignorat multe lucruri înainte. Acum, datorită picturilor, va fi posibil să le simți toată frumusețea și farmecul. Pentru a face o astfel de imagine cu propriile mâini, aveți nevoie de următoarele materiale și instrumente:

 • țesătură (pânza este cea mai bună);
 • foarfece în cantitate de două bucăți (mari și mici);
 • fire (de preferință ață dentară);
 • marker pentru marcare;
 • ac special izolat;
 • cercuri (potrivite pentru diferite forme, dimensiuni și materiale).

Toate aceste materiale sunt de cele mai multe ori incluse în trusa generală de broderie..

Sfaturi pentru cusături încrucișate (video)

Materiale la îndemână

Mozaic

Mozaicul deschide mult spațiu pentru implementarea ideilor creative pentru bucătărie. Puteți face poze sub forma unui mozaic din următoarele materiale: O imagine cu mozaic poate fi realizată din orice obiect mic, este important să combinați în mod consecvent texturi și culori O imagine cu mozaic poate fi realizată din orice obiect mic, este important să combinați în mod consecvent texturi și culori

 • sticlă;
 • coaja de ou;
 • plăci sparte;
 • stras.

Folosind instrucțiunile de mai jos, puteți crea cu ușurință imagine sub forma unui mozaic:

 • cartonul de dimensiunea necesară este luat ca bază;
 • i se aplică lipici;
 • pune toate elementele necesare pe el;
 • pentru a repara detalii mici, produsul este lacuit.

Instalatii

La fabricarea tablourilor de bricolaj în bucătărie, puteți utiliza metode complet non-standard. Cele mai incredibile imagini sunt create cu ajutorul obiectelor obișnuite de uz casnic. De exemplu, folosind cuțite obișnuite și alte obiecte, puteți crea o compoziție incredibilă. Prin urmare, pentru aceasta avem nevoie de materiale precum:

 • Rama foto A4;
 • lipici;
 • rigla;
 • creion;
 • foarfece;
 • tacâmuri sub formă de cuțit și alte ustensile;
 • bucăți de pânză.

Pictura cu flori DIY

Esența acestei imagini este colecția de flori uscate. Este complet ușor de realizat. Aceste flori pot fi cumpărate de la orice magazin specializat..

Luăm ca bază, florile sunt lipite de lipici. Frunzele și petalele sunt desenate cu creioane și pixuri. Dacă doriți, puteți lipi chiar iarba uscată..

Este mai bine să alegeți baza pentru o pictură de flori pe o bază naturală. Este mai bine să alegeți baza pentru o pictură de flori pe o bază naturală.

Pictura din piele pentru bucătărie

În acest caz, atât piele de căprioară cât și piele naturală sunt potrivite. Piesele sale sunt combinate cu vopsele, țesături și alte materiale. Cel mai important, într-o astfel de combinație, imaginea va arăta uimitoare..

Pictura pe hârtie

Din păcate, această imagine nu va dura mult. Dar foarte frumos. Puteți face atât origami, cât și quilling. Practic, astfel de capodopere sunt realizate de copii, pentru care procesul de fabricație aduce multă plăcere..

Pictura pe hârtie (video)

Decorarea cu postere

Afișele sunt imagini mari care pot transmite imaginea sau ideea cuiva. Afișele alb-negru sunt considerate progenitorul afișelor.

Exista mai multe tipuri de postere:

 • înfățișat pe pânză;
 • tipărit pe hârtie care simulează pânza;
 • tipărită pe hârtie foto

A le face pentru bucătărie nu este deloc dificil. Este suficient să găsiți imaginea dorită.

Poate fi folosit pentru realizarea picturilor cu polistiren expandat Poate fi folosit pentru realizarea picturilor cu polistiren expandat

Pictură din spumă de poliester pentru bucătărie

O mulțime de blocuri de spumă rămân după achiziționarea diferitelor aparate de uz casnic. Mulți o aruncă și o fac degeaba. La urma urmei, dacă abordați problema în mod creativ, atunci puteți face din ea un fel de imagine pentru bucătărie..

Inițial, trebuie să pregătiți un fel de imagine. Va trebui lipit de suprafața spumei. Laturile blocului sunt, de asemenea, lipite cu hârtie de culoarea dorită. Pentru a agăța imaginea rezultată în bucătărie, va fi suficient să atașați o buclă mică din spate..

Master class despre realizarea unui cadru pentru o imagine (video)

Concluzie

Ați citit în acest articol despre principalele tipuri de picturi pe care le puteți face cu propriile mâini. După cum puteți vedea, nu este nimic dificil în crearea lor. De aceea, nu ezitați să experimentați.!

Imagini pentru bucătărie (foto)